Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És igaza is van.Zsolti írta:"A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség."---ez jó,ez tetszik...Capello
Ha a Cannavaro hozza ellenünk ezt a formáját,az nekünk csak jól jöhet...Zozzy 5 írta:Ja, nagyon jól játszott, csak amikor szerelni kellett, akkor enyhén szólva nem volt a helyzet magaslatán. De a labdajáratásban hátul tényleg nagyon zsír volt. Zambi se volt egy nagy durranás, de amit cannavaro művelt, az nem semmi...ra95 írta: Cannavaro nagyon jól játszott, de aztán a 11-esnél+Gera becsúszásánál is hibázott, de ha már itt tartunk gratulálok Zambrottának a "gyönyörű" mentéséhez az egyenlítő gólnál![]()
Ja, nagyon jól játszott, csak amikor szerelni kellett, akkor enyhén szólva nem volt a helyzet magaslatán. De a labdajáratásban hátul tényleg nagyon zsír volt. Zambi se volt egy nagy durranás, de amit cannavaro művelt, az nem semmi...ra95 írta: Cannavaro nagyon jól játszott, de aztán a 11-esnél+Gera becsúszásánál is hibázott, de ha már itt tartunk gratulálok Zambrottának a "gyönyörű" mentéséhez az egyenlítő gólnál![]()
a zöldhasú az a dollár, itt meg euróról van szó, nem akartam okoskodni, csak tuddMár robben is megvan nekik ! 36 M zöldhasúú
Cannavaro nagyon jól játszott, de aztán a 11-esnél+Gera becsúszásánál is hibázott, de ha már itt tartunk gratulálok Zambrottának a "gyönyörű" mentéséhez az egyenlítő gólnálGratulálok Cannavarónak, a magyar válogatott ellen is hozta a formáját.
Nem tom, lehet. Eddig még nem szólt modiSlither írta: Szerk.: OFF: Zozzy, a banner és az userballok együtt túl magasak, sztem csak az egyikféle aláíráskép maradhat.
hát igen, szerintem robben volt a legjobb igazolásukLG írta:Hát igen, kicsit sokan lexnek, de ez legyen az ő gondjuk. AZért Robbent nem kellett volna, ő nagyon jo játékos, meg Heinze sem rosz, de azért remélem azt a fomát hozza, amit az utobbi 2 évben produkált, és nem azt, amivel a mu legjobbjának választották.
Militot ne...ő nagyon jo csatár évnte 20 gol körül termel, ráadásul amdridnak is beköszönget(mikor 4 rugott nekik azt sosem felejtem el) + a bátja meg itt van nálunkLionel85 írta:Ja és akkor még eszükbe jut hogy Diego Milito is kell, mert nincs egy szem csatáruk.![]()
Saviola meg csöbörből-vederbe esik...
Nagy dolog...Minél több új embert vesznek, annál nyersebb lesz ez a csapat, annál nehezebb lesz összegyúrni. Szerintem nem ez a megoldás, de legyen ez az ő gondjuk.Los Banditos írta:Hoppá!23:30 - A Real Madrid hivatalos honlapja is megerősítette Robben leigazolását. A holland támadó öt évre ír alá.![]()