Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Káká megszerzése pedig valóban csak álom lehet, de talán ő is felesleges lenne, mert van már egy Deco-nk, én inkább TOTTI-t hívnám, ha már mindenképpen igazolunk majd a középpályára?!....
Mascherano jó lenne! Kompany még jobb, de az ő megszerzése lassan a legnehezebb feladat lehet minden elit klub számára! Riquelmét, és Saviolát el kell adni, NEM KELLENEK!!! Csak viszik a pénzt a klubtól, pénzé kell őket is tenni tehát!!! Riquelme különben sem illik bele a mi játékunkba, Saviola pedig már felesleges, és apró - ITT VAN MAXI!!!weisz001 írta:Szerintem Mascherano-t ,Kompany-t kéne leigazolni Riquelmét és Saviolát visszhívni!!! Luis Gárcia is jobb lenne mint Giuly nem? Kaka se lenne rossz de ez csak álom meg most felesleges is lenne de amit a Fifa-uefa meccsen lemüveltek Ronnie -val az nem volt semmi!!
Sztem is ott van lazán a legjobb 20ban.Zsolti írta:De simán ott van,csak azért mondod,mert nem szereted!LG írta:Bocs, de nálam még az 1. 20ba sincs.rhynn írta: Visszavontam. aszittem védekező középpályásokról van szó.
És mi van Riquelmével?
De simán ott van,csak azért mondod,mert nem szereted!LG írta:Bocs, de nálam még az 1. 20ba sincs.rhynn írta:Visszavontam. aszittem védekező középpályásokról van szó.LG írta: pffffffff...
1. Ronie
2. Robben
3. Ballack
4. Deco
5. J. Baptista
Tehát 2 má a miénk...megelsz a 3. is!
És mi van Riquelmével?
Bocs, de nálam még az 1. 20ba sincs.rhynn írta:Visszavontam. aszittem védekező középpályásokról van szó.LG írta: pffffffff...
1. Ronie
2. Robben
3. Ballack
4. Deco
5. J. Baptista
És mi van Riquelmével?
Visszavontam. aszittem védekező középpályásokról van szó.LG írta: pffffffff...
1. Ronie
2. Robben
3. Ballack
4. Deco
5. J. Baptista
pffffffff...rhynn írta:LG! Kitalálom a listátLG írta:Ez fantasztikus.Xavi írta:Sport.es írta: Baptista mindent megtesz, hogy a Barcelonába kerülhessen....
Hát megértem, mostanában szerintem sokan szeretnének itt játszani!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ot tartom a világ 5. legjobb kp-nak.
1. R. Márquez (Barca)
2. Rafa Márquez (FCB)
3 Rafael Márquez (FC Barcelona)
4. Lipcsei "Horsehead" Péter (szerencsére nem Barcelona)
LG! Kitalálom a listátLG írta:Ez fantasztikus.Xavi írta:Sport.es írta: Baptista mindent megtesz, hogy a Barcelonába kerülhessen....
Hát megértem, mostanában szerintem sokan szeretnének itt játszani!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ot tartom a világ 5. legjobb kp-nak.