Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pedig bizonyítani akarLionel85 írta:Ja és akkor még eszükbe jut hogy Diego Milito is kell, mert nincs egy szem csatáruk.![]()
Saviola meg csöbörből-vederbe esik...
Hoppá!23:30 - A Real Madrid hivatalos honlapja is megerősítette Robben leigazolását. A holland támadó öt évre ír alá.
dicsérik is keményen a gazzettábanLionel85 írta:Gratulálok Cannavarónak, a magyar válogatott ellen is hozta a formáját.
Már robben is megvan nekik ! 36 M zöldhasúúnoname írta:Hivatalos: HeinzeMadrid
És megvan a 10 védőjük!
Mostmár csak Robbent szerezzék meg!
![]()
A legnagyobb vicc az h 12 millió euróért, miközben az MU 10-et kért.
Miért, sztem ha Ramos szélsőt játxik, akkor befér középre. Legalábbis Canna és Pepe eddigi teljesitményét nehéz lenne alulmulnia.noname írta:Mondok egy jobbat:FCB_gábor írta:-----------casillas-------------
alves__ramos__canna__heinze
--------------diarra---------------
vv
Zambrotta-Puyol-Milito-Abidal
Toure.![]()
![]()
Sztem csak problémáik lesznek, mert sokan nem fognak lehetőséget kapni.Metz sztem már rég bánja h oda ment.![]()
Nagyon szép dolgokat láthattunk tőleultrasur írta:Remélem Heinze hirek csak kacsa mert jo védő de felelsleges és kidobott pénz.
http://www.youtube.com/watch?v=2JfrXu9Bilw
Igen mert Ferguson aláíratott vele egy levelet anno, hogy csak külföldi csapathoz mehet Heinze, amit a szövetség jóvá is hagyott, így a Pool-dologból nem lesz semmi.FCB_gábor írta:de a poolnak nem akarják eladni, állítólagvaLe5 írta:Szerintem se , és remélem Heinze is inkább a 'poolba megy.
Sztem semmi köze nincs a nagy multhoz , hanem egy calderon nevű hazug uriember mégegy rossz húzása.A real szépen elbánt Capelloval. Rolling Eyes Azzal nem számolták, hogyha kirúgják akkor borul a bili, de jobb volt az ő nyakába varrni az egész Beckham sztorit, utána meg szépen SZÓ NÉLKÜL kirakni.
Ez a nagy real madrid, ennyit a gerincességről meg nagy múltról.
Én ennél mondok egy mégjobbat...az idei Barca képes azt játszani, mint az a bizonyos régi magyar gárda, akit "Aranycsapat"-nak hívtak...Game90 írta:Ez sztem bőven egyenlő a játéktudás alapján.
Csak az a bibi, hogy sem Alves, sem Heinze nincs még ott.
ő hamarabb lesz madridista mint alves,nem hülye a sevillabol elmenni,mikor most verték el őket oda vissza,meg 3 kupát nyertek 2007benFCB_gábor írta:de a poolnak nem akarják eladni, állítólagvaLe5 írta:Szerintem se , és remélem Heinze is inkább a 'poolba megy.