Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
náluk sosem lehet ezt tudni, bár amennyiben Cicinhot meg akarják tartani (ezt olvastam) akkor okafogyott lenne egy 42 milliós Alves...vaLe5 írta:A legnagyobb tény az hogy Alves nem real játékos.
Ez sztem bőven egyenlő a játéktudás alapján.noname írta:Mondok egy jobbat:FCB_gábor írta:-----------casillas-------------
alves__ramos__canna__heinze
--------------diarra---------------
vv
Zambrotta-Puyol-Milito-Abidal
Toure.![]()
![]()
Mondok egy jobbat:FCB_gábor írta:-----------casillas-------------
Nagyon jó, sok csapat elfogadná! Casillas bármikor jöhetne!FCB_gábor írta: ------------casillas-------------
amennyiben összejön az összes remélt real igazolás(alves+heinze) akkor azért erősebb védelmük lesz, de semmi esetre sem lesz gyengébb a Barca védelemnélRaziel írta:Ez igyvan,sosem a kapuson múlik,lagelábbis a legtöbb esetben nem...de mostanra erősebb lett a barca mint tavaly,a védelem is erősebb,oleguer is kikerültjött Abidal,és Milito,nagyon erős a védelem,ahogy minden poszton is csak erősebbek lettünk,sztem mi igazoltunk a világ összes csapata közül legjobban a nyáron,és ebben a legerősebb a barca,nagyon jol igazol.Ami ugye a madridrol nem elmondható.
óó, perszeMihu írta:De bizony...ennyivel jobb a védelmünk...gondolj csak vissza arra a szezonra amikor Zamora díjas lett Valdes...gondolj vissza arra hogy milyen védősor volt VV előtt és milyen Casillas előtt. Ha Casillas előtt is olyan védelem lett volna akkor Valdesnek nem sok köze lett volna a Zamora díjhoz.Épp a Borsodi Liga topicban vitáztunk tegnap a magyar focisták fizetéséről meg edzési szokásairól. Én mondtam hogy voltam kinnt egy Szpari edzésen, antiimperalista meg mondta hogy attól még hogy 1 edzésen ezt láttam még nem azt jelenti hogy az mindig is így van. És ebben igaza is van. Attól hogy te láttál egy FÉL...tehát még nem is egy egész meccset amin Iker kiejtette 3x a labdát, még nem azt jelenti hogy ő egy béna kapus. Ha mjuk Barca meccs közül láttad volna az idei Sociedad ellenit mikor a 93. percben mentett meg minket egy hatalmas védéssel VV, akkor az Istennek se hinnéd el hogy potyázott egy hatalmasat a Pool ellen
Nem egy meccs alatt kell megítélni egy kapust
![]()
Hát védett hatalmasakat de ha Sissoko kicsit gyengébben rúgja meg a labdát akkor a 10. percben eldőlt volna a meccs. Két fő bűnöse van a Pool elleni párharcnak: Ő és MarquesLG írta:Régebben pedig igen haragudtam Valdesra, akkor rengeteget hibázott, de azota télleg rengeteget fejlődött és évről-évre 1re jobb. Idén pl. csak az 1 komoly bakija volt a Pool ellen, viszont a visszavágon hatalmasakat védett, nem mondhatjuk h rajta mulott, 1átalán nem
Ez igyvan,sosem a kapuson múlik,lagelábbis a legtöbb esetben nem...de mostanra erősebb lett a barca mint tavaly,a védelem is erősebb,oleguer is kikerültLG írta:Régebben pedig igen haragudtam Valdesra, akkor rengeteget hibázott, de azota télleg rengeteget fejlődött és évről-évre 1re jobb. Idén pl. csak az 1 komoly bakija volt a Pool ellen, viszont a visszavágon hatalmasakat védett, nem mondhatjuk h rajta mulott, 1átalán nem
De bizony...ennyivel jobb a védelmünk...gondolj csak vissza arra a szezonra amikor Zamora díjas lett Valdes...gondolj vissza arra hogy milyen védősor volt VV előtt és milyen Casillas előtt. Ha Casillas előtt is olyan védelem lett volna akkor Valdesnek nem sok köze lett volna a Zamora díjhoz.FCB_gábor írta: Nincs kapus aki ne hibázna. Az előszezonból csak 1 fél madrid mérkőzést láttam, de azon 3x is kiejtette a kezéből a labdát Casillas.
Valdes hatalmasat fejlődött, kb olyan szinten volt, mint most Jorquera. Amikor őt látom védeni, mintha a régi VV-t látnám, nagyon feltünő a különbség.
Azt se felejtsük, hogy Casillas már 2x annyi idényt töltött el a primeraban és rengeteg rutint szerzett ezalatt. Nameg előtte nem védekezik olyan játékos, mint Oleguer vagy ha mégis(talán Pepe) akkor kap egy ötöst.
A 2003/04-es szezontól mindig kevesebb gólt kap VV, mint Iker. Az utóbbi 3 évben a legjobb 3 kapus között volt ami a bekapott gólok számát tekinti, ebből 1x zamora. Nem hinném, hogy ennyivel jobb lenne a védelmünk, ráadásul támadóbb focit is játszunk.
Hamár a csatárokat a gólok száma minősíti, akkor a kapust hagy minősítse már a bekapott gólok száma.
Szerintem is jobbvolt,de a védelem is sokat számit azért,mondhatjuk azt hogy Casillast a madridi védelem tette naggyá.LG írta:De előtte mutatott eleget. Kell méh idő neki, h a régi legyen. Amugy Kahn fénykorábban szerintem jobb volt mint most ezek.Mr. Master írta:Cech A Sérülése ota szerintem nem mutat túl sokat...
De előtte mutatott eleget. Kell méh idő neki, h a régi legyen. Amugy Kahn fénykorábban szerintem jobb volt mint most ezek.Mr. Master írta:Cech A Sérülése ota szerintem nem mutat túl sokat...
Sztem meg CechScorpio írta:Szerintem még mindig Buffon a legjobb!grecki írta:Casillas szerintem nemcsak Valdesnél, hanem mindenkinél jobb. Jelenleg ő a világ legjobb kapusa. Ha ő nincs, a Real háromszor annyit szívott volna be az elmúlt pár évben. Nem emlékszem, hogy mikor kapott utoljára potyagólt...
Igaz, hogy Valdes barátunk sokat fejlődött, de azért legyünk már objektívak.
Kp minek, ha van jó védelem és vannak jó csatárok!ultrasur írta:10védő
9csatár
És nics 1 erdeti épkézláb szélső középpályásuk.
Eddig Robinho aki eredetileg csatár és Drenthe aki föleg védő