Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.22. 14:23:36

Lehet, hogy Calderon a mi emberünk? :oops: :roll: :lol:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
ultrasur
Madridista

2007.08.22. 14:18:43

10védő
9csatár
És nics 1 erdeti épkézláb szélső középpályásuk.
Eddig Robinho aki eredetileg csatár és Drenthe aki föleg védő
noname
Llegenda del Barça

2007.08.22. 14:11:39

A legnevetségesebb a Realban és főleg egyes drukkerekben az h mindig azzal jöttek a realosok h nálunk túl sok a sztár, túl sok játékos van egy posztra.Most nekik van 4 védőposztra:Ramos,Cicinho,Salgado,Pepe,Canna,Metzelder,Drenthe,Marcelo,Torres,Heinze
10 játékos 4 posztra és a csatársorban se állnak jobban. :lol: :lol:
A Fifa egy szégyen
ultrasur
Madridista

2007.08.22. 14:10:58

Most láttam...Heinze minek????
Torres,Ramos,Drenthe,Marcelo mellet ez is csak egy alibi igazolás mint:
Pepe,Emerson,..
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.22. 14:10:18

Mihu írta:Szerintem még mindig Buffon a legjobb!
Szerintem nagyon együtt vannak...de azt hiszem hogy Iker egy picivel most mint Gigi :roll:[/quote]
Szerintem Buffon! Majd hamarosan bizonyítja meccseken is!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.22. 14:08:06

Bodi írta:Hát kövezzetek meg,de sztem is jobb Casillas,mint Valdes.
Az biztos,hogy csökkent a különbség,már nem klasszisokkal jobb kapus,de azért még jobb.
Az viszont biztos,hogy Valdes egyre megbízhatóbb,egyre kevesebbet hibázik,évről-évre jobban teljesít.
Tavaly az egyik legmegbízhatóbb emberünk volt,kár,hogy a legfontosabb meccsen követte el a legnagyobb bakiját. :?
Nincs kapus aki ne hibázna. Az előszezonból csak 1 fél madrid mérkőzést láttam, de azon 3x is kiejtette a kezéből a labdát Casillas.
Valdes hatalmasat fejlődött, kb olyan szinten volt, mint most Jorquera. Amikor őt látom védeni, mintha a régi VV-t látnám, nagyon feltünő a különbség.
Azt se felejtsük, hogy Casillas már 2x annyi idényt töltött el a primeraban és rengeteg rutint szerzett ezalatt. Nameg előtte nem védekezik olyan játékos, mint Oleguer vagy ha mégis(talán Pepe) akkor kap egy ötöst. :)
A 2003/04-es szezontól mindig kevesebb gólt kap VV, mint Iker. Az utóbbi 3 évben a legjobb 3 kapus között volt ami a bekapott gólok számát tekinti, ebből 1x zamora. Nem hinném, hogy ennyivel jobb lenne a védelmünk, ráadásul támadóbb focit is játszunk.
Hamár a csatárokat a gólok száma minősíti, akkor a kapust hagy minősítse már a bekapott gólok száma.
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.22. 14:05:27

Scorpio írta:
grecki írta:Casillas szerintem nemcsak Valdesnél, hanem mindenkinél jobb. Jelenleg ő a világ legjobb kapusa. Ha ő nincs, a Real háromszor annyit szívott volna be az elmúlt pár évben. Nem emlékszem, hogy mikor kapott utoljára potyagólt...
Igaz, hogy Valdes barátunk sokat fejlődött, de azért legyünk már objektívak.
Szerintem még mindig Buffon a legjobb!
Szerintem nagyon együtt vannak...de azt hiszem hogy Iker egy picivel most mint Gigi :roll:
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.22. 13:56:50

grecki írta:Casillas szerintem nemcsak Valdesnél, hanem mindenkinél jobb. Jelenleg ő a világ legjobb kapusa. Ha ő nincs, a Real háromszor annyit szívott volna be az elmúlt pár évben. Nem emlékszem, hogy mikor kapott utoljára potyagólt...
Szerintem még mindig Buffon a legjobb!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.22. 13:51:40

Casillas szerintem nemcsak Valdesnél, hanem mindenkinél jobb. Jelenleg ő a világ legjobb kapusa. Ha ő nincs, a Real háromszor annyit [auto_cenzúra] volna be az elmúlt pár évben. Nem emlékszem, hogy mikor kapott utoljára potyagólt...
haze71
Entrenador del Barça

2007.08.22. 13:33:52

Tökéletes meglátás, nincs megkövezés...
Bodi
Director del Fútbol

2007.08.22. 13:30:46

Hát kövezzetek meg,de sztem is jobb Casillas,mint Valdes.
Az biztos,hogy csökkent a különbség,már nem klasszisokkal jobb kapus,de azért még jobb.
Az viszont biztos,hogy Valdes egyre megbízhatóbb,egyre kevesebbet hibázik,évről-évre jobban teljesít.
Tavaly az egyik legmegbízhatóbb emberünk volt,kár,hogy a legfontosabb meccsen követte el a legnagyobb bakiját. :?
Pedro
Jugador d'estrella

2007.08.22. 13:28:08

No tehát akkor Heinze is ott van. Jó védő, bár elmúlt két évben nem igazán volt a toppon. Ha a manchesteri korszakának első évét produkálja, jó vásár volt (mindenesetre Messi hintáztatni fogja rendesen :twisted: )Javaslom a Madridnak, hogy még legalább 2 csatárt, három szélsőt, valamint a meglévő négy mellé még egy baloldali védőt vegyen, különben nem lesz meg a 40 fős keret 8)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
barca99
Llegenda del Barça

2007.08.22. 13:27:02

De nem azért, mert Barcások vagyunk, hanem azért, mert nincs akkora különbség, mint amekkora 2-3 éve volt.
Mihu
Director del Fútbol

2007.08.22. 13:25:43

ra95 írta:Látom nem lehet itt senkit meggyőzni a világos tényekről. Mindegy, én hoztam fel ezt a témát megint és most szeretném lezárni ezzel a videóval. Lehet, hogy Váldez sem rossz, de Casillas-szal egy lapon emlegetni elfogultság.
Azt tanuld meg hogy az eurobarcás fórumos társaságot sosem fogod meggyőzni arról hogy VV rosszabb kapus mint Casillas... :wink: én mint Barcás ezt már megtanultam régebben :wink:
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.22. 13:12:33

LG írta:Azért én örülök h se Capello se Bekem ninncsenek már ott. Talán épp ők ketten tettek a bajnoki cimért a legtöbbet.
Nagyon örülök neki, hogy ők elmentek! Madrid ilyen hibát, hogy követhet el!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.08.22. 13:02:39

Azért én örülök h se Capello se Bekem ninncsenek már ott. Talán épp ők ketten tettek a bajnoki cimért a legtöbbet.
kilibarca
Capitá del Barça

2007.08.22. 12:57:48

Scorpio írta:Ibra nagyon jó Real játékos lenne! :lol:
Nagyon nem örülnék ha realba menne mert igaz, hogy nagyképű de azért minden évben bizonyítja klasszis játékos.Mondjuk az is lehet h egy hét után B-ben kéne játsszania ... :twisted:
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.22. 12:53:39

A megalázott Capello kipakolt Beckhamről

A Real Madrid igazgatóságának döntése volt, hogy David Beckhamet ki kell dobni az első csapatból, miután januárban bejelentette, hogy a nyártól Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását – nyilatkozta Fabio Capello, a Madrid közelmúltban menesztett vezetőedzője.

A szakember azt is elmondta: Predrag Mijatovics sportigazgató hazudott neki, Ramon Calderon elnök pedig arra sem méltatta, hogy felhívja, mielőtt kirúgták.

A menedzsmenttől azt mondták, azért kell így lennie, mert Beckham úgy ült le velük tárgyalni a jövőről, hogy időközben már megállapodott a Los Angeles-iekkel a szerződése ügyében – nyilatkozta Capello a Marca című madridi sportújságnak. Azt mondták, nem vehetnek számításba olyan játékost, ki eleve nem akart a klubnál maradni.

„Amikor ott dolgoztam, mindig a klub színeit viseltem, és minden erőmmel védtem a Realt.”

Egy hónappal később Capello visszahívta az első csapat keretébe az angol középpályást, akinek aztán fontos szerepe volt abban, hogy a Real Madrid remek hajrával elhódította története 30. bajnoki címét. Nem egészen két hét múlva az elnökség menesztette a sikeredzőt, aki akkor éppen Tibetben pihent. Capello úgy érzi, Ramon Calderon elnök és Predrag Mijatovics sportigazgató megalázta őt.

Capello elmondása szerint tisztában volt azzal, hogy a Real Madrid megpróbálta szerződtetni Bernd Schustert, ám elhitte, hogy a bajnoki cím védettséget jelent számára.

Arra a kérdésre, hogy Calderon és Mijatovics örült-e annak, hogy bajnok lett a csapattal, Capello így válaszolt:

„Nos, nem tűntek annyira boldognak, mint a többiek.”

hirtv.hu
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.22. 12:50:27

Casillas kihagyja az első mecset. Remélem ezt ki tudja használni az Atletico nb1.hu
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.22. 12:47:15

bouba írta:Noha el sem kezdődött az évad, válságülést tartottak a Real Madrid labdarúgócsapatánál. Az ok: a királyi gárda 5-3-ra kikapott a Sevillától a spanyol Szuper Kupa vasárnapi visszavágóján a Bernabeu stadionban (az összesítésben 6-3-mal elbukva a párharcot). A tanácskozáson a klub vezetősége úgy döntött, hogy nem adja el a brazil Cicinhót (aki az AS Romához igazolna), miként mindent megtesz a Chelsea holland futballistájának, Arjen Robbennek a megszerzéséért. Bernd Schuster, a madridi együttes német szakvezetője - az As című sportnapilap információja szerint - arra kérte az egylet elöljáróit, hogy szerződtessenek még egy csatárt. A kívánságlista élén - legalábbis erről szólnak a hírek - Diego Milito (Zaragoza), Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) és Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) áll.

nol.hu
Ibra nagyon jó Real játékos lenne! :lol:
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.22. 11:58:35

kilibarca írta:...
Kép
(valaki aki tudja lefordíthatná bár kép is sokat mond :wink: )
Nah ismét megpróbálkozom egy fordítással, de majd biztos ki kell javítani :D
Tehát:
- Gondolkozom, tehát vagyok!
- Kivéve nekem... :D
/This time it's personal/
bouba
Capitá del Barça

2007.08.22. 11:55:42

Noha el sem kezdődött az évad, válságülést tartottak a Real Madrid labdarúgócsapatánál. Az ok: a királyi gárda 5-3-ra kikapott a Sevillától a spanyol Szuper Kupa vasárnapi visszavágóján a Bernabeu stadionban (az összesítésben 6-3-mal elbukva a párharcot). A tanácskozáson a klub vezetősége úgy döntött, hogy nem adja el a brazil Cicinhót (aki az AS Romához igazolna), miként mindent megtesz a Chelsea holland futballistájának, Arjen Robbennek a megszerzéséért. Bernd Schuster, a madridi együttes német szakvezetője - az As című sportnapilap információja szerint - arra kérte az egylet elöljáróit, hogy szerződtessenek még egy csatárt. A kívánságlista élén - legalábbis erről szólnak a hírek - Diego Milito (Zaragoza), Zlatan Ibrahimovic (Internazionale) és Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) áll.

nol.hu
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.22. 11:55:41

Scorpio írta:Szerintem nem kcsivel jobb, mint VV! :cry:
Jobb,csak a védelem gyengébb előtte,azért a mi védelmünk (Abidal,Puyol,Milito,Zambi) sztem sokkal jobb mint a (Pepe,Ramos,M.Torres,Canna)
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.08.22. 11:52:17

Szerintem nem kcsivel jobb, mint VV! :cry:
kilibarca
Capitá del Barça

2007.08.22. 11:23:54

Remélem Heinze nem a madridé, mert egy jó védőnek tarom inkább Drenthe játszon azon a poszton :twisted:

Casillas jobb egy kicsivel de , akkor is Valdes a 2. számu válogatott .
Kép
(valaki aki tudja lefordíthatná bár kép is sokat mond :wink: )
Lezárt