Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, de szerencse, hogy nem vonult vissza 19és fél évesenMr. Master írta:A valoságban egy fele ilyen jo statisztikával is a menyorságban lennénk vele...
A szurkolói hangok brutál jók lettek, remek az egész patch, de azokat a hangokat semmi nem übereliel fuero írta:Nagyon jól lett a HEP. Igaz még nem teljesen magyar a játék, de később kiadnak egy javított változatot. 18 magyar csapat, csomó face meg egyéb...
Szurkolói hangok is teccenek
Ez érdekes én az 1. meccsemen 0-0 játszottam a real barcán top playeren , a visszavágón 3-0 ide ugyhogy inkább fifázokmypeter írta:Egyetértek a PES a legjobb fociprgram. De hogy a búsban lehet megverni Top Player fokozatban mondjuk a Real Madridot???? Mindent megpróbáltam már, de regularban még verem, feljebb legjobb esetben 0-0-lal megúszom....
www.peshungary.huszergoka írta:megtudná nekem valaki mondani, h tudok a gyepszönyeg minőségén javítani, mert olyan mint egy libalegelön. meg a grafika is úgy néz ki meccs közben a kamera szemszögéböl mintha 98-as fifával játszanék. ebböl a szempontból nekem csalódás pes, ha ezen nem tudok változtatni.
el fuero írta:Top Player fokozat az már nem piskóta, de sok játék után már azzal is el lehet bánni.
Úgy látszik csak én vagyok akkora madár, hogy letöröltem a csába 2 nap után, mert nem tudtam beállítani a billentyűzetre a játékot. Nekem az jött le, hogy ez csak gamepaddal lehet játszani:DDD Úgy látszik nem... pedig nagyon sok helyen megpróbáltam beállítani, a játékban, kint a windowsban, de sikertelenül. Inkább töröltem a csába.Rajmó írta:Ha valakit még érdekel a billentyűzet beállítása, én így csináltam meg![]()
Kicsit fifás, kicsit peses
Katt
S = passz, szerelés
W = "direkt passz"![]()
D = Lövés
A = beadás, becsúszás
E = sprint
Q = biciklicsel + a jobbaknál evvel lehet megcsinálni Ronaldinho cselét
Persze ez csak nálam van így, csak próbáltam annak segíteni, akik nagyon bele vannak gabalyodva
remélem senki nem fog ezért megkövezni