Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez legyen az ők bajuk! Max egyik meccsen 10 csatár aztán 10 védővel játszanak!Lionel85 írta:És ha mindenki egészséges és formába lendül? Nem lehet ezen a Madridon már csodálkozni. Nagyon vicces figura ez a Calderón.
Torres, Drenthe és Marcelo, három tejfelesszájú...Arról nem is beszélve, hogy Drenthe nem is igazán tud védőt játszani. Torres nincs nagy formába, Marcelo meg még mindíg a nagy tehetség. Kellett oda egy tapasztalt védő szerintem.noname írta:Hát akkor számoljunk:Torres,Marcelo,Drenthe,Heinze.Csak így tovább!
Ez igy van!barca99 írta:Most linkeljünk mi is Valdesről videót?ra95 írta:Látom nem lehet itt senkit meggyőzni a világos tényekről. Mindegy, én hoztam fel ezt a témát megint és most szeretném lezárni ezzel a videóval. Lehet, hogy Váldez sem rossz, de Casillas-szal egy lapon emlegetni elfogultság.Egyébként az nem elfogultság, hogy a madridisták nagyobbik része lenézni Valdest? Fiatal, és évről évre fejlődik. De ha még "szarabb" is, mint Casillas, ide akkor is jó. (Mivel sztem megette a fene, ha egy jobb kapus több gólt kap - vacak a védelem előtte. Ezt nem lehet egy jó kapussal helyrehozni, lásd: vasárnap este) Ha minden idényében csak annyit fejlődik, mint szokott, már nagyon jól jártunk.
Viszont most sztem nem is Casillassal, hanem Paloppal kellett emlegetni egy lapon.
Most linkeljünk mi is Valdesről videót?ra95 írta:Látom nem lehet itt senkit meggyőzni a világos tényekről. Mindegy, én hoztam fel ezt a témát megint és most szeretném lezárni ezzel a videóval. Lehet, hogy Váldez sem rossz, de Casillas-szal egy lapon emlegetni elfogultság.
a hiányposztokat alaposan megerősítiknoname írta:Hát akkor számoljunk:Torres,Marcelo,Drenthe,Heinze.Csak így tovább!
2 balhátvéd mellé meg 1-et ??Zozzy 5 írta:Szerintem ez még nem tuti. De ha igen, akkor vele jól jártak.Scorpio írta:HeinzeReal Madrid
----------------------------cassilasHAnonymus írta:Így van, meg nem állnak amíg meg nem veszik a KILENCEDIK csatárt.Shandor írta:Számoljunk csak: 1. RvN 2. Raul 3. Robinho 4. Higuán 5. Saviola 6. Babtista 7. Soldaldo (? nem tom ott van-e mégScorpio írta:Real Madrid: Militót vagy Huntelaart ide!)
És akkor Schusternek kell egy igazi number 9 ?!?! ....
Szerintem is jó igazolás!Zozzy 5 írta:Szerintem ez még nem tuti. De ha igen, akkor vele jól jártak.Scorpio írta:HeinzeReal Madrid
Szerintem ez még nem tuti. De ha igen, akkor vele jól jártak.Scorpio írta:HeinzeReal Madrid
Így van, meg nem állnak amíg meg nem veszik a KILENCEDIK csatárt.Shandor írta:Számoljunk csak: 1. RvN 2. Raul 3. Robinho 4. Higuán 5. Saviola 6. Babtista 7. Soldaldo (? nem tom ott van-e mégScorpio írta:Real Madrid: Militót vagy Huntelaart ide!)
És akkor Schusternek kell egy igazi number 9 ?!?! ....
Hol itt a gond?Tim írta:Az a gond hogy ugyanaz a védelem rúgott 3-at,amelyik,kapott 5-ötA csatárok meg mintha pályán sem lettek volna..
Farkas Norbi számtalan "üzletet" jelentett már be.Lionel85 írta:Jó ebből elvehetünk egyet, mert a Szuperkupa visszavágóján mondta Farkas Norbi, hogy Soldadót valószínűleg eladja a Madrid. A 8 támadó így is durva.
Rúgtak hármat, de ezekből két pontrúgás utáni fejes, meg egy olyan távoli lövés, amilyet egy futballista négy-ötévenként lő.Zozzy 5 írta:Nem értem Schustert...Asszondja, hogy a Sevilla ellen a támadójátkkal volt gond, miközben rugtak 3at. Nem néztem végig a meccset, de páran azt mondták, hogy irányított a Madrid. Erre kaptak 5öt, de azért neki csatár kell...Inkább szervezze meg rendesen a védelmet, elől meg ilye szintű csatároknak hozniuk kellene a szintet.
Lionel85 írta:Jó ebből elvehetünk egyet, mert a Szuperkupa visszavágóján mondta Farkas Norbi, hogy Soldadót valószínűleg eladja a Madrid. A 8 támadó így is durva.