Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a foci nem egyenlő a nemzettel. A magarfoci olyan sz.r, hogy ennél sz.rabb már nem is lehetne. Nem érdemlik meg, hogy szurkoljak nekik.el fuero írta:Akármennyire sz.r a magyar foci azt soha nem fogom mondani h kapjunk ki! Az mien magyar aki ezt kívánja a saját nemzetének??!!!
Én is ott leszek,az új Barcás mezben az idegenbeliben majd nézzétek!Game90 írta:Eredményt nem akarok írni, én abban reménykedek, hogy tisztességesen helytáll a válogatott. Sztem nem lesz teltház a holnap meccsen, amit az RTL közvetít 20:35-től.
Hajrá magyarok!
Kb ez lehet a szitu de az egy kicsit oltás volt amikor az ukrán szöv.kapitány azt mondta még nem is hallotta a nevét én a helyében jönnék ide...antiimperialista írta:Az már nem a mi bajunk lesz... Amúgy meg tényleg ukrán, csak magyar állampolgár, úgyhogy teljesen érthető, ha oda vágyik. Csak azt nem értem, akkor miért játszott szinte az összes korosztályos magyar válogatottban... Akkor is mondhatta volna, hogy bocs, de én ukránnak érzem magam, nem akarok nálatok játszani. Vagy akkor még nem tudta, hogy a Serie A-ban fog játszani, és úgy gondolta, akkor megfelel neki ez is?Ádám02 írta:Ha az Ukránokhoz megy nem fog sokat játszani...
Az már nem a mi bajunk lesz... Amúgy meg tényleg ukrán, csak magyar állampolgár, úgyhogy teljesen érthető, ha oda vágyik. Csak azt nem értem, akkor miért játszott szinte az összes korosztályos magyar válogatottban... Akkor is mondhatta volna, hogy bocs, de én ukránnak érzem magam, nem akarok nálatok játszani. Vagy akkor még nem tudta, hogy a Serie A-ban fog játszani, és úgy gondolta, akkor megfelel neki ez is?Ádám02 írta:Ha az Ukránokhoz megy nem fog sokat játszani...
Ha az Ukránokhoz megy nem fog sokat játszani...antiimperialista írta:Koman nem akar magyar válogatott lenni, az ukrán meghívóra vár. Az értelmes kistulokiék meg úgy döntöttek, hogy hagynak neki időt a döntésre, ezért nem hívják meg a válogatottba
Széép, ráadásul Hrepkát komáltam már itthon is. Remélem fejlődnek külföldön akkorát, hogy végre legyen egy normális támadósora a válogatottnak.Rajmó írta:Hrepka két góllal kezdett Hollandiában![]()
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... enben.html