Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számoljunk csak: 1. RvN 2. Raul 3. Robinho 4. Higuán 5. Saviola 6. Babtista 7. Soldaldo (? nem tom ott van-e mégScorpio írta:Real Madrid: Militót vagy Huntelaart ide!
Saviola már nem is jó nekikScorpio írta:Real Madrid: Militót vagy Huntelaart ide!
A Real Madrid trénere újabb csatárt szeretne igazolni a vasárnapi Szuperkupa mérkőzés után.
Bernd Schuster elsősorban csapata vérszegény támadójátékának tulajdonította a Sevilla elleni szuperkupa vereséget, ezért újabb középcsatár igazolását kérte Ramon Calderon elnöktől és Pedrag Mijatovics sportigazgatótól.
Mijatovics a hírek szerint elsősorban a Real Zaragoza támadóját, Diego Militót és az Ajax csillagát, Klaas Jan Huntelaart látná szívesen a Királyi Gárdánál. A sportigazgató tárgyalt az elmúlt idényben sérülést szenvedő Ruud van Nistelroy orvosaival is, akik megerősítették, hogy a játékos az elkövetkezendő szezonban valószínűleg csak 30-35 mérkőzésen tud pályára lépni, így a Realnak még sürgősebbé vált egy igazi befejező csatár leigazolása.
http://focitipp.hu
Ez egyre valószínűbb.Évről évre jobban teljesít és a tavalyi szezonja volt olyan jó mint Casillasé.Zozzy 5 írta:Szerintem személyes okokból nem hivják be végre Valdezt, ennyire hülye nem lehet egy ember
Nem baj, legalább nem tud megsérülni, nem kell neki is elmenni menet közben, tud nyugodtan edzeni. Ezek után én már nem is mennék, ha hívnának, akkor sem.Zozzy 5 írta:Szerintem személyes okokból nem hivják be végre Valdezt, ennyire hülye nem lehet egy ember
Canizares már nincs benn szerintem mert Reina lesz a kezdő kapusra95 írta: Ezekszerint max 4. számú kapus Casillas, Canizares és Palop mögött, max...
írtam is, hogy elég nagy baromság ez a kapitánytól.ra95 írta:Más: Nemrég volt kisebb vita, hogy Valdez mennyire jó, vagy nem az. Casillas lesérült a válaogatott edzésén... Palop került a helyére![]()
Ezekszerint max 4. számú kapus Casillas, Canizares és Palop mögött, max...
Ez bajusztörpre emlékeztetbarca99 írta:...1 hónap múlva már azzal áll elő, hogy ő ilyet nem ígért.
Sztem isbarca99 írta:Sztem ez a megoldás.
José María Gutiérrez HernándezÁdám02 írta:Lehet én nem értem de José María Gutiérrez ehhez hogy jön a HAZ?Mármint hol van benne ilyen betű?
Lehet én nem értem de José María Gutiérrez ehhez hogy jön a HAZ?Mármint hol van benne ilyen betű?barca99 írta:Minden évben kap egy betűt ajándékban a vezetőségtől. Kiváncsi vagyok mikorra fér ki a José María Gutiérrez...Mihu írta:De amúgy mi ez a Guti. HAZ a mezén?
Minden évben kap egy betűt ajándékban a vezetőségtől. Kiváncsi vagyok mikorra fér ki a José María Gutiérrez...Mihu írta:De amúgy mi ez a Guti. HAZ a mezén?