Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, régebben nagyon penge volt...addig ha jól emlékszem 15-20 gólos szezonjai voltak. De hát azóta...Meg állítólag, Real-os haveromtól hallottam hogy az egész csapatban Raul a leg unszimpatikusabb játékos (szép szóultrasur írta:Részben igaz de Ronaldo és RVN óta szinte alig volt befejező csatár poszton.
Neki nem valo KT. poszt.
Amig ott játszott addig alkotot.
De remélem egyszer visszatértalán....
Részben igaz de Ronaldo és RVN óta szinte alig volt befejező csatár poszton.Jó játékos........VOLT...lásd be hogy akkor vágták el a karrierjét amikor doavitték Ronaldo-t. Azóta látványosan sz@r....Voltak fontos góljai tavaly de éppen tegnap néztem a RealTV-n...bocsika mindekitől de nem volt más a TV-ben Very Happy Very Happy na szal a RealTV-n a tavalyi góljait a Madridnak és hát Raul góljai...a 7-ből vagy 3-4 az elég könnyű helyzetből született. Gondolok itt arra hogy állt és odarúgták a labdát ő meg berúgta. Lényeg a lényeg...nem olyan mint régen és sosem lesz már olyan Rolling Eyes
Jó játékos........VOLT...lásd be hogy akkor vágták el a karrierjét amikor doavitték Ronaldo-t. Azóta látványosan sz@r....Voltak fontos góljai tavaly de éppen tegnap néztem a RealTV-n...bocsika mindekitől de nem volt más a TV-benultrasur írta:Azért nem tom itt okoskodsz Swineherd és osztod az észt hogy ki hove megy ilyenek.
De ha egy picit értenél a focihoz akkor Rault nem igy kezelnéd.
Lehet hogy évek óta nincs formában, de akkorr is egy jó játékos.
Tavaly is voltak fontos goljai.
Mondjuk ez igazbarca99 írta:Egy bombagól - amiről nem lehet tudni, hogy Drethe tudja-e majd ismételni...Mihu írta:És igazából én még nem temetném a Realt mert ne feledjük hogy azért mégiscsak rúgtak 3-at a Sevillának![]()
Emellett 2 pontrúgás. Semmi kodolgozott akció....
Egy bombagól - amiről nem lehet tudni, hogy Drethe tudja-e majd ismételni...Mihu írta:És igazából én még nem temetném a Realt mert ne feledjük hogy azért mégiscsak rúgtak 3-at a Sevillának![]()
Velük is azt történt mint a többi játékossal megvették játszottak pár meccset és azóta semmi...Sharkinho írta:És még ott van Soldado és Higuaín ( nemtom hogy kell írni). Ők már tényleg semmit nem játszanának...
Miért ne játxana MilitoÁdám02 írta:Egyik sem fog játszani...Sharkinho írta:Ha játszana is, akkor Saviolát mi a tökömnek igazolták...![]()
Annyit játszana mint nálunk
Ha Raúl így folytatja akkor,inkább Saviola vagy Milito!Ádám02 írta:Egyik sem fog játszani...Sharkinho írta:Ha játszana is, akkor Saviolát mi a tökömnek igazolták...![]()
Annyit játszana mint nálunk
Az is minek nekik ugysem fog játszani...La Pulga írta:8:50 - Schuster tegnap arra kérte a Real Madrid vezetőit, hogy igazoljanak egy támadót, ugyanis hiányzik a csapatból a gól. Diego Milito érkezése a legvalószínűbb a jelöltek közül. (AS) Már Milito-t is?![]()
![]()