Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy meccset néztünk??Nem azért, de szinte az egész mérkőzést uraltuk.
Gólok krónikája:
1. gól : Szabadrúgás utáni kavarodás->védelmi hiba
2. gól : Undiano Mallenco rosszul ítélt meg egy szitut, a Sevillások kaptak az alkalmon, és átfutottak rajtunk. ->bírói/védelmi hiba
3. gól : Ha hinni lehet Pepének,akkor egy lökés után ütött bele a labdába. ->bírói/védelmi hiba
4. gól : Pepe hatalmasat hibázott, nem volt elég határozott. ->védelmi hiba
5. gól : Kiállítás után nem tudtuk felvenni 20 mp alatt az embereket. ->védelmi hiba
Mi góljaink:
1. gól : Távoli lövés, Drenthétől még sok ilyet fogunk látni. Smile
2. gól : Pontrúgás után Cannavaro fejelt.
3. gól : Pontrúgás után Ramos fejelt.
Hát sajnálatos módon tuti hogy az utóbbi, mer tha az előbbi lenne akkor annyi esze se lenne h levegőt vegyen..varga tamás írta:Miért kicsoda ő?noname írta:Nemértem ezt a gyereket..Már a múltkor is elég bajt csinált, most meg visszajön. Az a 18 vajon a kora vagy az IQ-ja lesz?
Szerintem, az utóbbi a 18 (bár egy kicsit soknak tűnik).![]()
Európa legnagyobb KÁDJA!!!Egyébként a Nou Camp formája tényleg olyan, mint egy kád, de európa legnagyobb stadionja, úgyhogy nem nagyon kellene gúnyolódni vele.
És a 11-es nem gól? Ez az újdonság erejével hat a számomra. Eddig úgy tudtam, hogy a berúgott 11-es is gólnak számít. De, ezek szerint tévedtem.RealMadridMan18 írta:És ebből hány 11es volt :/Egész pontosan 21 gólt vágott, de a gólpasszainak száma is tíz felett van.
És ebből vajon hány lehetett olyan, amit ő harcolt ki, és ha nem akasztják, gól lett volna...RealMadridMan18 írta:És ebből hány 11es volt :/Egész pontosan 21 gólt vágott, de a gólpasszainak száma is tíz felett van.
És ebből hány 11es volt :/Egész pontosan 21 gólt vágott, de a gólpasszainak száma is tíz felett van.
komolyna ugy nézki , nézd mármeg, europában a legrondább stadionja a barcának van... persze nem a kis városi stadionokrol beszélek h azoktol rondább de ha menézzed az angol csapatok stadionjaikat s olasz, német, stb. erről ennyit.A múltkor ő jött azzal h a Camp Nou úgy néz ki mint egy nagy kád és ez csak egy volt a hülyeségei közt.
Egész pontosan 21 gólt vágott, de a gólpasszainak száma is tíz felett van.Ádám02 írta:Gondolom egy kicsivel kevesebb de rúgott 20-at!Vito írta:azt tudom, hogy 2005/06-ban asszem 18körül volt az assistjainak a száma.
a tavalyit tudja valaki?
Jaj, már emlékszem. Ő volt az, aki szerint az elkövetkezendő 10 évben minden bajnoki címet a RM nyer meg, és a BL-ben is tarolni fognak.noname írta:A múltkor ő jött azzal h a Camp Nou úgy néz ki mint egy nagy kád és ez csak egy volt a hülyeségei közt.varga tamás írta:Miért kicsoda ő?
A 18asokról pedig.Ha előbbi akkor ott nagy bajok vannak, ha utóbbi.............akkor is.![]()
Kád? Ha a Camp Nou kád, akkor a bernabeu micsoda? Lavór? Bili?RealMadridMan18 írta:Ha a kádra gondolsz még most is akkor biztos hogy igazam van!Ráadásul most a madrid szurkolók száma is mintha megcsappant volna. Hol van például az a kis 18 éves népművészeti cserépedény, aki a stadionunkat egy kádhoz hasonlította?Mert komolyan ugy nézki!
A múltkor ő jött azzal h a Camp Nou úgy néz ki mint egy nagy kád és ez csak egy volt a hülyeségei közt.varga tamás írta:Miért kicsoda ő?