Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
JaSlither írta:Az első rész messze jobb volt, de azért nézhető ez is, de ha a 2. is megvolt, akkor muszáj lesz majd a 3.-t is megnézned, mert olyan a vége a 2.-nek.
Az első rész messze jobb volt, de azért nézhető ez is, de ha a 2. is megvolt, akkor muszáj lesz majd a 3.-t is megnézned, mert olyan a vége a 2.-nek.Sharkinho írta:Én megnéztem, nekem tetszett... De tényleg az eleje a legjobbZozzy 5 írta:Én azt hallottam, hogy nem vmi nagy durranás.
mennyi idő alatt jön le egy rész kb.?La Pulga írta:http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.phprobertfcb írta:Tudnátok írni egy pár ingyenes oldalt ahonnan elég nagy választékban vannak sorozatok? Előre is köszi
Én azt hallottam, hogy nem vmi nagy durranás.barca99 írta:Góóól 2.
Érdemes megnézni? Leszedtem, de csak az első 3 perc érdekelt.Hátborzongató... iszonyat jó... a 0-3, aláfestő zenének az Ave Maria... sztem nagyon jó.
![]()
Ha vki már látta, leírhatná, hogy érdemes-e a közel 2 órás filmet megnézni, vagy a 3 perc elég is volt.
TényleeegSlither írta:Hát még mindig www.torrentz.com segítségével keresek rá. Már le is jött a 3. a 2. is mindjárt kész.

HonnanSlither írta:Most, hogy említettétek el is kezdem tölteni a 2. és 3.-t.

Én láttam. Jó film, kicsit lapos, de aranyos. (Mármint a Világ leggyorsabb...)balboa7 írta: kedvenc színészem...![]()
a Törés jó film, asszem 3 napja láttam, aki szereti az ilyen oknyomozósat annak kihagyhatatlan...meg hát az öreg játéka feledhetetlen![]()
...ezután néztem egy műfajban hasonló másik filmet, a Mr. Brooks-ot, Kevin Costner-rel és Demi Moore-ral, de nekem a Törés jobban bejött...
másik viszonylag új Hopkins film a The Worlds fastest Indian ami igaz történeten alapszik, és nekem az is nagyon bejött...ezt is érdemes beszerezni !
szóval a főkérdésedre a válasz:
azonnal szerezd be és nézd meg !![]()
http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.phprobertfcb írta:Tudnátok írni egy pár ingyenes oldalt ahonnan elég nagy választékban vannak sorozatok? Előre is köszi
Én sajnos még a második részt sem láttam...ozsimiki írta:Bourne rejtély,Bourne csapda, (lehet nem ilyen sorrendben),és idénlesz,volt a 3. rész bemutatója...,mi annak a címe? Matt Damon a főszereplő...nekem tetszik az első két rész..

ThanksSharkinho írta:A Bourne ultimátum ( asszem )
közbe megnéztem, biztos

Krojf írta:Komáim!
Ki hogyan áll Anthony Hopkinssal?
Most kezdtem el vetíteni a "Törés" című filmjének a trailerét!
Látta-e már valamelyikőtök eme újabb remekét?
Illetve kiben milyen benyomások élnek róla?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.

kedvenc színészem...Krojf írta:Komáim!
Ki hogyan áll Anthony Hopkinssal?
Most kezdtem el vetíteni a "Törés" című filmjének a trailerét!
Látta-e már valamelyikőtök eme újabb remekét?
Illetve kiben milyen benyomások élnek róla?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.