Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, akkor én is ezt látnám a legjobbnak. De úgy is Oleguer kezd.Game90 írta:Akkor Thuram - Marquez középső védő páros lesz. Remélem Oleguer nem kezd![]()
Kezdődik a szezon, aztán jönnek az összeállításoklionelmessi19 írta:Racing ellen a kezdőm:
Akkor Thuram - Marquez középső védő páros lesz. Remélem Oleguer nem kezdMilito el lesz tiltva a tavaly begyűjtött sárgái miatt...
Egyetértek! Csak egy valami: Marquez helyett nálam Thuram! Egyébként stimmel!lionelmessi19 írta:Racing ellen a kezdőm:
---------------Valdes---------------
--------Márkó--------Milito---------
-Zambro-------------------Abidal--
---------Toure-------Iniesta--------
----------------Xavi-----------------
--Messi-------------------Dinho----
---------------Samu-----------------
Cserék, eredménytől függetlenül: Henry, Deco,
És ha vezetünk min 2ővel, akkor Sylvinho. Ellenkező esetben talán hagynám a 3.at.
Én most elég bizakodó vagyok, és legalább 3 gólt várok a csapattól. 0 kapott ellenében.
barca44 írta:Milito el lesz tiltva a tavaly begyűjtött sárgái miatt...![]()
Sztem meg egyáltalán nem. A második félidőben százszor jobbak voltunk, csak nem sikerült megszerezni a vezetést.Bodi írta:Az első komoly ellenfél(Valencia) ellen pedig otthon is alig tudtuk megszerezni az 1 pontot.
Az is lehet hogy mindenki kezdeni fog, bár erre kevés az esély, mert eddig Rijkaard csak hármat játszatott mindig a Fantasztikus négyesből.Bodi írta:Kíváncsian várom,hogy az első bajnokin ki kerül a padra a támadó négyesből.
Erre talán Eto'o-nak és Messinek van meg a legnagyobb esélye,mivel Messi csak egy félidőt játszott az előszezonban,Eto'o viszont biztos fáradt lesz a japán túra miatt.
Szóval sztem Ronaldinho és Henry helye biztos a Racing ellen,a harmadik hely pedig kérdéses.
Nem tépem, de idegesít a dolog. Van ahol időeltolódást jeleznek, van ahol nem. Van a szábám falán egy nagy National Geographic világtérkép, azon is egyórás eltolódást jelez.Lord Dragon írta:Rendbenvarga tamás írta:Megnéztem a belinkelt térképet, azon Fro is ugyanabba az időzónába tartozik. De ez lehetetlen, mivel megrögzött teniszrajongó lévén a Roland Garrost mindig végignézem. És ott mutatni szokták a párizsi időt is, és amikor náluk pl. 16:32 perc volt, akkor nálunk már 17:32-t mutatott az óra. Ez teljességgel biztos. Lehet, hogy ők is tévednek. Én már semmit sem tudok.Könnyen lehet hogy a térkép téved, csak hirtelen akkor ezt találtam
Azért szét ne tépd a diplomádat
Rendbenvarga tamás írta:Megnéztem a belinkelt térképet, azon Fro is ugyanabba az időzónába tartozik. De ez lehetetlen, mivel megrögzött teniszrajongó lévén a Roland Garrost mindig végignézem. És ott mutatni szokták a párizsi időt is, és amikor náluk pl. 16:32 perc volt, akkor nálunk már 17:32-t mutatott az óra. Ez teljességgel biztos. Lehet, hogy ők is tévednek. Én már semmit sem tudok.
Jaj te, csak járni fogunk.Majd 30 évesen nézek vkit.Lord Dragon írta:Ajajj, az már 2 óra, jézusomBarcaforever írta:Most beszélek msnen a jövendőbelimmel, aki Alicandén van Barcelonától nem messze és ott most '9:08 perc van.
Jah és gratz a jövőbeni esküvőhöz
MEA CULPA, MEA CULPA, MEA MAXÍMA CULPA.Lord Dragon írta:Hát ez a leghivatalosabb amit találtam:
"Időeltolódás
Nincs. "
Külügyminisztérium honlapja
Ajajj, az már 2 óra, jézusomBarcaforever írta:Most beszélek msnen a jövendőbelimmel, aki Alicandén van Barcelonától nem messze és ott most '9:08 perc van.