Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vakok között félszemű a király...Sir Maxwell írta:"A mérkőzés legjobbja a madridista.hu szerkesztősége szerint: Royston Drenthe
Az ifjú holland TÁMADÓ remek teljesítményt nyújtott, csaknem tökéletes produkcióját pedig egy gyonyörű góllal koronázta meg, így talán nem kérdés, hogy Fabio Cannavaro mellett ő volt az, aki leginkább kiemelkedett a madridi csapatban. "
forrás: madridista.hu
12:00 sport1 én is most nézem tegnap lemaradtam rólaCapon írta:Most láttam, hogy mi történt
Azért Madridba rugni egy 5-öst.... Ezt magyarázhatják napestig.
A LEG FONTOSABB!!!!!! SEGITSÉG!!!!! MIKOR ISMÉTLIK A MECSET???? Valaki tudja?
mi is csak távol keleti csapatokat vertünk akik szerintem gyengébbek a lokomotivnál + a cadiznál!! + ott volt a bayern ami nem volt egy nagyon hajtós meccs...noname írta:Az előszezonban összesen hányszor nyertek?Ami hirtelen beugrik, az a Lokomotiv elleni meccs, ahol mákjuk volt, nem is kicsi, a másik a bivalyerősCadiz elleni győzelmük. Itt bajok lesznek...
![]()
Igenám,de ez nem egy középcsapat,nem középszerű játékosok (elvilegElRamos írta:
Szerintem (kicsit elfogultan...) nem lesz olyan rossz ez a Madrid, ha Schuster rendet tud tenni a fejekben, és mindenki úgy fog játszani mint az előző szezon utolsó néhány meccsén.
Nem érdekel ki mit mond vagy gondol, kitartok a Madrid mellett akár győznek akár vesztenek. Vesztettünk ugyan, de madridista lévén csak azt tudom mondani hogy fel a fejjel, lesz ez még jobb is. HALA MADRID.
Csak gratulálni tudok! Talán van egy jósgömböd, amiből ezeket olvasod? Biztosan tavaly is tudtad, hogy képes lesz a Barca elbukni 6pontos előnyből a bajnokságot. Elég nagy sületlenségnek tartom, az ilyen idény eleji esély latolgatásokat. Amúgy, ha nektek az ad erőt, hogy elbuktátok, akkor nekünk meg majd az, hogy megnyertük.kívááncsi volnék, hogy ezután a meccs után a madridista csőcselék miért nem jött ide verni a nyálát, hogy ők a bajnokok, és már harminc bajnoki címük van és már kilencszer nyertek BL-t? A 20. század legjobb csapata! Szerencsére az már rég elmúlt Laughing Úgy érzem a Barcának jót tett, hogy elvesztették a bajnokságot tavaly, így hátha ismét lesz tűz a fiúkban, bár van egy olyan érzésem, hogy a madrid legyőzéséhez az sem fog kelleni idén.
Vagy Calderón, hogy miért kellett elküldeni Capellot...schuster, meg sztem a meccs felénél gonolkodhatott, h mi a francnak kellett nekem ezt elvállalnom ?!