Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja , bocsi hogy elírtamElRamos írta:Nem értettem az a kijelentésedet, hogy szegényt (gondolom szégyent) hozunk a Madridra. Nem hozunk, csak hoz. Nem mind1. Csak elmondtam a véleményem. Ennyi.
Parancsolsz?Balika Gaucho írta:Nyugodtan beszéljétek meg persze...![]()
![]()
![]()
Szegényt hoztok a Madridra
RealMadridMan18 ritka egy idióta vagy...RealMadridMan18 írta:Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL tJelenleg papíron
Ennyit a Barcelonárol Sok Divatdrukker, Stadionotoknak semmi szépsége sincs mint 1 fürdőkád.. Real megfogja verni mind a 2x a Barcát. ű
Ronaldinho meg elvihetnék 1 fogorvoshoz.
PerszeRealMadridMan18 írta:Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL tJelenleg papíron
Ennyit a Barcelonárol Sok Divatdrukker, Stadionotoknak semmi szépsége sincs mint 1 fürdőkád.. Real megfogja verni mind a 2x a Barcát. ű
A stílus maga az ember. Úgy érzem, hogy a regelő madridisták szintje kezd egyre mélyebbre süllyedni. Kérdem én tisztelettel: kötelesek vagyunk mi ezt elviselni? (a korrekt hsz-kal nincs probléma, csak az ilyen unintelligens elemekkel)RealMadridMan18 írta:Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL tJelenleg papíron
Szivesen, Én annyira de annyira szeretem a Barcát h az már fájKöszönjük, hogy regeltél.
Köszönjük, hogy regeltél. Nem vagyok modi, de úgy tudom, hogy az ilyen ócska kis gügye provokátorokat ki szokták szórni.RealMadridMan18 írta:Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL tJelenleg papíron
Hát igen csak papiron Bl címről mondjatok le mert az a mienk lesz, a bajnoki címről ne is álmodjatok, a spanyolkupa szoba se jöhet nálatok ugyhogy ebben az évben nem nyertek semmit csak tapasztalatot hogy legközelebb az uefa kupában indulhasatok mert csak azt nyerhetitek meg mert 10év alatt a Real 10x fogja megnyerni a BL tJelenleg papíron
eeegen. Azt hiszem ők voltak. Kösz.VictorValdes19 írta:recreativo huelvacruyff írta:Már nem emlékszem, hogy ki a fommal játszottatok az espanol elleni meccs előtt, mikor 0-2-ről 2-2-re felállt a kiscsapat, majd RC az utolsó percben rúgta a győztes gólt (2-3).
![]()
recreativo huelvacruyff írta:Már nem emlékszem, hogy ki a fommal játszottatok az espanol elleni meccs előtt, mikor 0-2-ről 2-2-re felállt a kiscsapat, majd RC az utolsó percben rúgta a győztes gólt (2-3).
Semmi elfogultság nélkül mi?Ha már százalék:
Barca-45
Real-30
Valencia-10
A maradék 15 Zara,Sevilla,Atletico,Villareal