Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy spanyol superkupát nyertünk, de ez persze kevésReal Madrid C.F. írta: Tavaly is nektek volt az erősebb keretetek, és mégse nyetetek vele semmit
Csak fordított sorrendben.ultrasur írta:Sztem Athletico most közelebb lesz mint tavaly mert hiányposztra igazoltak.
Végre lesznek cseréi. Tavaly nagyonsok sérültjük volt és gyenge cseréi.
De a favorit a Real és Barca.
Reméljük nem.ultrasur írta:Ez igaz amit noname mond, de még nincs vége az átigazolási szezonnak és
az Athletico is nagyon erős.
De akár sérülések is közre játszhatnak mint tavaly
Tavaly is nektek volt az erősebb keretetek, és mégse nyetetek vele semmit, nekünk egy tök [auto_cenzúra] szezonunk volt, sok szerencsével, szinte 0rol épitettünk csapatot, és mégis meg tudtuk nyerni a bajnokságot.... Azért ez nem semmi(mutatja a tavalyi Barca erejét is)...Rivaldo11 írta:Üdv srácok! Nem voltam egy hétig, hazajövök, és látom, hogy a Real kétszer is cumizott. Na meg hogy megvették Snejdert, aki jó játékos, de a madridhoz szerintem kevés.
Olvasom a különböző esélylatolgatásokat. nos szerintem Nekünk van a legnagyobb esélyünk a végső sikerre. A Valenciát a Madrid elé helyezném még, mert szerintem a real-ezzel a kerettel max a bronzra lehet jó.
Egyetértek veled, tiszta vicc ez az ajánlat. Cicinho szerintem azért nem annyira rossz. Mikor megvettük, szinte csúcsformában volt, nagyon ment neki. Most Dani Alvesnek megy, hirtelen lett felkapott játékos. A tudását elismerem, talán tényleg jobb mint Cicinho, de akkor sem mennék bele ebbe az üzletbe. Puertát megvenném, Marcelot meg kölcsönadnám egy spanyol középcsapatnak.Game90 írta:Azért 37 millió + Cicinho sztem nagyon sok. Cicinho ér kb. 7-8 milliót, akkor 45ért vennétek meg egy olyan játékost, akire nagyon nincs is szükségetek. Cicinho is nagyon jó játékos + ott van Ramos, aki tud szélsőt is játszani.
Hidd el, Sneijder nem kevés a Madridhoz. Majd meglátod. Ha te már 1267-szer nem elmondtad, hogy ti vagytok a legesélyesebbek a bajnoki aranyra, akkor egyszer sem. Valóban ti vagytok a legesélyesebbek, ezt nem tagadja senki, de azért nem kellene ennyire leírni a Madridot. Mint már mondottam, majd a pályán eldől minden.Rivaldo11 írta:Üdv srácok! Nem voltam egy hétig, hazajövök, és látom, hogy a Real kétszer is cumizott. Na meg hogy megvették Snejdert, aki jó játékos, de a madridhoz szerintem kevés.
Olvasom a különböző esélylatolgatásokat. nos szerintem Nekünk van a legnagyobb esélyünk a végső sikerre. A Valenciát a Madrid elé helyezném még, mert szerintem a real-ezzel a kerettel max a bronzra lehet jó.
De a h*lye shuster ugy se fogja játszatni cicinhot és akkor szinte biztos hogy ott a pályán a favágó pepe és akkor vége mindenek..Azért 37 millió + Cicinho sztem nagyon sok. Cicinho ér kb. 7-8 milliót, akkor 45ért vennétek meg egy olyan játékost, akire nagyon nincs is szükségetek. Cicinho is nagyon jó játékos + ott van Ramos, aki tud szélsőt is játszani.
Jaja igy igaz.Azért 37 millió + Cicinho sztem nagyon sok. Cicinho ér kb. 7-8 milliót, akkor 45ért vennétek meg egy olyan játékost, akire nagyon nincs is szükségetek. Cicinho is nagyon jó játékos + ott van Ramos, aki tud szélsőt is játszani.
Igen, sok hibám van. De mutass egy olyan hsz-t amiben én ilyen kötőszavakat engedtem meg magamnak, ill. használtam bárkivel szemben is. Lehet, hogy szerinted ez így jó, így helyes - szerintem egyáltalán nem. Volt vitán Veled is, de mikor használtam ezen kötőszavakat? hm??battya írta:Tamás. Ha ennyire okos vagy, akkor tiszteletben tarthatnád, hogy azt a pü-t neked írta, és nem másnak! Mindenkinek vannak hibái, elhiheted, hogy neked is.
Noname! A szarkavarást megint ki kezdte?
Azért 37 millió + Cicinho sztem nagyon sok. Cicinho ér kb. 7-8 milliót, akkor 45ért vennétek meg egy olyan játékost, akire nagyon nincs is szükségetek. Cicinho is nagyon jó játékos + ott van Ramos, aki tud szélsőt is játszani.Nekem ezért az ajánlatér elég lenne csa Dani Alves.
Okulásképp, mert az elmúlt hónapban ez a harmadik vagy negyedik ilyen strílusú és ilyen hangnemű pü volt a részéről.Hubi írta:ezt miért írtad ide vargatamas???
egyébként tényleg ilyen okoskodónak tűnsz =).
De hát mindegy.
Kire gondoltál? sergi madridista, én meg a Barca híve vagyok.ultrasur írta:ajaj! Már házon belül is vita van...