Rivaldo11 írta:Üdv srácok! Nem voltam egy hétig, hazajövök, és látom, hogy a Real kétszer is cumizott. Na meg hogy megvették Snejdert, aki jó játékos, de a madridhoz szerintem kevés.
Olvasom a különböző esélylatolgatásokat. nos szerintem Nekünk van a legnagyobb esélyünk a végső sikerre. A Valenciát a Madrid elé helyezném még, mert szerintem a real-ezzel a kerettel max a bronzra lehet jó.
Tavaly is nektek volt az erősebb keretetek, és mégse nyetetek vele semmit, nekünk egy tök [auto_cenzúra] szezonunk volt, sok szerencsével, szinte 0rol épitettünk csapatot, és mégis meg tudtuk nyerni a bajnokságot.... Azért ez nem semmi(mutatja a tavalyi Barca erejét is)...
Ha ez a mostani csapat össze érik, akkor lesz olyan csapatunk, amivel akármelyik spanyol elit klubbal fel tudjuk venni a versenyt!
A Valencia is egy marha erős klub, de nem hiszem h képesek lesznek folyamatos jo teljesítményt nyújtani, de majd meglátjuk!
Hogy Sneijder kevés-e a Madridhoz? Lehet, de az biztos h Gutinál sokkal jobb, és elnézve az átigazolási piacot, a lehető legjobb irányitot hoztuk el, akit el lehetett volna hozni!
De majd a meccsek alapján úgyis be fog bizonyosodni h jo vétel volt!
Lehet esélyt latolgatni meg minden, de sztem az első kettő hely a barca és a real között fog eldölni, mert hosszabb a kispad mind a két gárdánál mint pl: Sevilla vagy Valencia!
HALA MADRID!!!