sergi1989 írta:zozi:én elfogadom hogy paraszt mert az!
de ez nem az szöveg hogy hozzuk fel másikat...ez az a szöveg mikor ti hajlamossak vagytok elfelejteni hogy ez veletek is megesett!ez az a szöveg

és ha régebb ot van it köpködhet?sztm ez nem függ össze!mind a kettő gusztustalan csak nem kéne elfelejteni pl samut ennyit akartam!
Úgy látom sergi, hogy a magyar nyelvvel továbbra is komoly harcot vívsz, és megint te vesztettél. A magyar nyelvtan szabályainak hiányos ismerete jobban kellene, hogy izgasson, mint az: Eto'o vagy Pepe köpése volt gusztustalanabb. Amúgy, mindkettő. Viszont Eto'o köpése nem teszi meg nem történtté, megbocsáthatóvá Pepe alacsony IQ-szintjét. Olvass utána Sir Alex hétvégi nyilatkozatának, amit CR kiállítása kapcsán tett. Sajna, Madridban nem így gondolkodnak.
(engem is lekommunistáztak, leügynököztek, mégsem köptem senkit se szemközt - egy sportolónak pedig viselnie kell mindent)
Mert lehet, hogy ZTidane-nak otromba dolgot mondott Materazzi, de ilyet akkor sem lehet tenni, ez nem válasz. És Zidane cselekedete menthetetlen, megbocsáthatatlan. Hol olvastál te olyat, hogy Puskás agyonrúgta, leköpte Liebrichet az 1954-es VB-n, miután sikerült a magyart partvonalon kívülre helyeznie, erősen csökkentve a mi esélyeinket. Pedig ott VB-címről volt szó.