Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
TeeeB0R írta:de minek meg egy kozeppalyas, most hogy van bommel is megerkezett...meg mellesleg nem tudom h rendelkezik-e eus utlevellel, s igy is van mar 6 brazil meg 1 argentin a csapatban. az biztos h jo jatekos de ki helyett nyomulna a csapatban? meg nem kispadra erdemes ember hanem a palyara...szereny velemenyem. ja meg Mitearol tudtok vmit? jon v nem?
Ezt itt is simán megcsinálta volna. Vagy még többet is. Most már mindegy...Zsolti írta:Ez a bosszantó,hogy idén szinte minden meccsén ad minimum egy gólpasszt,meg ver egy gólt tiziből,vagy akcióból.a Kanadai táblázatot utcahosszal vezeti a bajnokságban.12gólnál jár meg vagy 20gólpassznál.
Sztem ő a spanyol bajnokságba való.Máshol nem nagyon tudnám őt elképzelni.Barcaforever írta:Nem örülnék neki ha spanyolban maradna.Főleg ha a deporhoz menne.Egyre jobb és jobb és még sok borsot törhet az orrunk alá.
Na ne nevetess.Mr. Master írta:De Rosicky Jobb mindkettőjüknél!Rapika írta:Szerinted!LG írta: Sztem Baraja jobb. Bár nem ugyanazon a poszton játszanak..
De Rosicky Jobb mindkettőjüknél!Rapika írta:Szerinted!LG írta: Sztem Baraja jobb. Bár nem ugyanazon a poszton játszanak..