Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ezt egy barca játékos csinálja, akkor én azt mondom, hogy ez egy paraszt. Ha a ti játékosok csinálja ezt, akkor ti úgy kezditek, hogy "de az Eto'o is". Ennyi.sergi1989 írta:zozi:én elfogadom hogy paraszt mert az!
de ez nem az szöveg hogy hozzuk fel másikat...ez az a szöveg mikor ti hajlamossak vagytok elfelejteni hogy ez veletek is megesett!ez az a szövegés ha régebb ot van it köpködhet?sztm ez nem függ össze!mind a kettő gusztustalan csak nem kéne elfelejteni pl samut ennyit akartam!
Sztem ez a lényeg. Bemutatkozott. Nem az, hogy ez is az is. A köpködés egy nagy paraszcccság.Enrique írta:A harminc-milliós-Pepe barátunk bemutatkozott, bravó...
pici gondolkodás után talán ráeszmélnél, hogy akik némán ülnek és akik adott esetben megdobálják az áruló játékosokat azok közel sem ugyanazokultrasur írta:Ti aztán beszélhettek a stadionban némán ülő brca szurkolótábor az utcán kövel dobálja meg az ellenfelei buszát, és bárki eligazol egy jobb csapatba (Figo->Real) akkor egyből dobálják és fenyegető uzeneteket küldenek neki.
Hala Real!
Gratulálok az elsö hszedhez, igazán értelmesre sikeredettultrasur írta:Ti aztán beszélhettek a stadionban némán ülő brca szurkolótábor az utcán kövel dobálja meg az ellenfelei buszát, és bárki eligazol egy jobb csapatba (Figo->Real) akkor egyből dobálják és fenyegető uzeneteket küldenek neki.
Hala Real!
Ez hogy jön ideultrasur írta:Ti aztán beszélhettek a stadionban némán ülő brca szurkolótábor az utcán kövel dobálja meg az ellenfelei buszát, és bárki eligazol egy jobb csapatba (Figo->Real) akkor egyből dobálják és fenyegető uzeneteket küldenek neki.
Hala Real!
Már megint ez a "de a másik is" szövegetek. Egyszer ismernétek el anélkül valamit, hogy mellé rögtön mutogatnátok. Samunak is voltak gusztustalanságai, de ne minden egyes alkalommal ezt hoznátok fel, amikor a Ti játékosotok csinált egy gyökérséget. El kéen ismerni, hogy egy paraszt, és annak ellenére köpköd, hogy még új itt.sergi1989 írta:srácok!szelektiv a memóriátok vagy téleg nem emlékeztek?![]()
ugy csináltok mintha nem nálatok játszana a köpködés bajnoka..
ha pepét igy kiemelitek ne haggyátok ki samut se
Etoo is paraszt, de ez engem jobban felháborit. Jön egy [auto_cenzúra] uj gyerek, aki még semmit nem bizonyitott, csak azt h favágo...erre már köpködsergi1989 írta:srácok!szelektiv a memóriátok vagy téleg nem emlékeztek?![]()
ugy csináltok mintha nem nálatok játszana a köpködés bajnoka..
ha pepét igy kiemelitek ne haggyátok ki samut se
00:16 - Az El Larguero szerint egyébként azért alakult ki a mérkőzés végén kisebb verekedés [cadiz-rm 1-3], mert a Cádiz egyik játékosa vulgáris jelzőkkel illette Diarrát. Az előzményekhez egyébként hozzátartozik, hogy Pepe a mérkőzés második félidejében leköpte ellenfelét, miután nem sokkal a közönség soraiból valaki egy kólás-palackkal eltalálta a védőt. Ezt követően alakult ki verekedés, és így állították ki Diarrát és a Cádiz játékosát.
Halleluja!!!Vito írta:a Picsókpistás probléma rövid időn belül megoldódik.