Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igazad van. Eto'o mondjuk kimehetne jobbra es onnan huzodhatna befelé Maxi meg kozépenCooltiszo írta:Sztem kezdenie kell MAxinak, én szeretem a kis franciát, de Maxi Lopezben én vhogy több lökést érzek, és kell egy ilyen játékos a csapatba!
Az utolsó 30perc már két csatáros volt!Enrique írta:Nem is tudom miért nem ő kezdett...![]()
Simán jobbak voltunk miután beállt. (előtte is...)
Én Giuly helyén meghagynám az biztos.
Nem tudom ti hogy érzitek, de én nem látom azt Giulyben hogy megélne ott a jobb oldalon...
Háát nem is tom...sztem ez nem tul jo indok.HAnonymus írta:Hacsak a cselszki nem tenyészt argentin játékos-megfigyelőket, akkor halványlila gőzük nincs arról hogy mit is tud a srác. Valószínű ez az ami miatt eddig nem játszott, különben luxus lenne pihentetni...
Csak ez az egyetlen épeszű magyarázat létezik...HAnonymus írta:Hacsak a cselszki nem tenyészt argentin játékos-megfigyelőket, akkor halványlila gőzük nincs arról hogy mit is tud a srác. Valószínű ez az ami miatt eddig nem játszott, különben luxus lenne pihentetni...
Valahogy így gondoltam énis:)Pilfer írta:én is...Zsolti írta:Remélem ma több lehetőséget fog kapni,mint az előző két meccsén
Eto'o mesterhármasa után már mehetne is játszani. A szünetben...