Azért a Realt lehet megelőzik. Twisted Evil Sztem se lesznek képesek stabilan jól teljesíteni.
AZért ha eza csapat összeérik, akkor nem lesz gond nálunk, mert vannak minőségi játékosaink, akiknek még kell egy jonéhány meccs és edzés h összeszokjanak...
Sztem a végére biztos h a real és a barca lesznek a élen, és remélem h ebben a felállásban
Ha azt vesszük, akkor én meg abban nem vagyok biztos h ti képesek lesztek-e stabilan nyerni a meccseket, mert a kissebb csapatok is kezdenek elég jol megerősödni, és ha rájönnek majd a barca taktikájának az ellenszerére,( ami nem is nehéz elnézve a tavalyi meccseket

) akkor nem lesz könnyű dolga....
De az biztos h eddig ez a madrid elég rosszul jáccik, de amig ez csak felkészülési meccs, addig nem fogok idegeskedni miatta, de ha majd a bajnokságban sorra fogunk kikapni vagy döntetlenezni, akkor már énis elkezdek majd idegeskedni....
A Sevilla ellen is rosszul fogunk jáccani, és nem nyerjük meg a kupát, akkor már az előjel lesz arra, h valami nincs rendben....
Am. : A Bayern ellen a bal oldalon Abidal nem egy biztos pont, egy jopár Bayern lehetőség abbol indult ki, h faképnél hagyták, ez lehet a barca gyengepontja, de biztos őis javulni fog, és még neki is be kell illeszkedni