Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugi, szerintem még nem rázódott bele teljesen. (Bár erre meg azt lehetne mondani, hogy meccs nélkül nem is fog...Mr. Master írta:megvettük ezt a Maxi Lopezt és egy tetves percet nem kap rijkaard-tól!
Hááát én is ezt mondom. De 1esek nem bírják folfogni.redlions írta:Már megint zengett a NouCampban a DECOOO, DECOOOO!!
Isteni játékos!
Én egy szóval sem mondtam hogy nem kell. Sőt kihangsúlyoztam hogy mennyire hasznos a csapatnak. Az más kérdés hogy vannak nála jobb játékosok, de egyik sem hasznosabb jelenleg a BArca számára.nb.nb.nb írta:Laja és Cooltiszo azt állítják h Deco nem kell a csapatnak.Hogy lehet ez? Már h ne kéne? Sztem az 1általán nem baj h ha 1 csapatnak több irányítója van, sőőt, jó. Akkor ki kéne helyette mondjátok meg!
Biztos az zavarja oket, h így tul eros a csapat, és izgalmasabb bajnokságot szeretnének, vagy vmi ilyesminb.nb.nb írta:Laja és Cooltiszo azt állítják h Deco nem kell a csapatnak.Hogy lehet ez? Már h ne kéne? Sztem az 1általán nem baj h ha 1 csapatnak több irányítója van, sőőt, jó. Akkor ki kéne helyette mondjátok meg!
A Villareal elleni meccsBoixos írta:ja, csak akkor volt gáz, amikor az összesnek nem ment. de ez már múltidő
Így legalább kevésbé okoz gondot, ha egyik játékosnak nem megy a játék!Badi írta:ja, és ez a jó, hogy nem egy ember viszi hátán a csapatot. Mert még ott van Puyol, Gio, Iniesta meg sorolhatnám, akikre bármikor lehet számítaniSilvanus írta:Eto'o, Xavi, Belletti, Marquez, és Valdes mögött abszolút ő a legjobb!!!Aztán jön csak Ronaldinho, nálam....
ÍGY VAN!!! Többek között ez az egyik legnagyobb pozitív változás a tavalyi és az idei Barca között, hogy már nem Ronaldinhora épül az egész! Bár most is tőle félnek a legjobban az ellenfelek, van hogy rá is állítanak 2-3 embert, de most már hála az égnek van rajta kívül pl.:EGY DECO-nk, aki olyankor elviszi a labdát, és lő egy akkora gólt, hogy jaaaajjjjj...... és így a többiek is!!! Szóval van választék rendesen......Badi írta:ja, és ez a jó, hogy nem egy ember viszi hátán a csapatot. Mert még ott van Puyol, Gio, Iniesta meg sorolhatnám, akikre bármikor lehet számítaniSilvanus írta:Eto'o, Xavi, Belletti, Marquez, és Valdes mögött abszolút ő a legjobb!!!Aztán jön csak Ronaldinho, nálam....
ja, és ez a jó, hogy nem egy ember viszi hátán a csapatot. Mert még ott van Puyol, Gio, Iniesta meg sorolhatnám, akikre bármikor lehet számítaniSilvanus írta:Eto'o, Xavi, Belletti, Marquez, és Valdes mögött abszolút ő a legjobb!!!Aztán jön csak Ronaldinho, nálam....
Tavasszal szerintem több játékos is jobban fog majd játszani, persze ez önmagához képest hisz ősszel is jól játszottak!LG írta:Hisz o stabil! 10 meccsbol 8on hozza a formáját. Nála már csak Xavi stabilabb, Etoo meg Puyol pedig kb. 1szinten álnak vele stabilitásban. Inkább Ronienak kéne magát stabilizálni, és akkor nem csak a jelenlegi futbal királya lehetne, de felulmulhatná elodjeit is.Stike írta:Deco valóban nagyon jó, csak szerintem hullámzó a teljesítménye, ha egyszer tudná stabilizálni a formáját akkor valóban a csapat legjobja lehetne, na jó majdnem a legjobbja
Hisz o stabil! 10 meccsbol 8on hozza a formáját. Nála már csak Xavi stabilabb, Etoo meg Puyol pedig kb. 1szinten álnak vele stabilitásban. Inkább Ronienak kéne magát stabilizálni, és akkor nem csak a jelenlegi futbal királya lehetne, de felulmulhatná elodjeit is.Stike írta:Deco valóban nagyon jó, csak szerintem hullámzó a teljesítménye, ha egyszer tudná stabilizálni a formáját akkor valóban a csapat legjobja lehetne, na jó majdnem a legjobbja