Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az utánpótlásról szívesen beszélek (az én területem):Azért abban értsünk eggyet, hogy a Barca utánpótlás nevelése egy, vagy több szintel feljebb van, mint a madridé... Esetleg, ha a sok elköltött száz milliókból többet áldoznátok erre...
Inkább azt irjad meg,hogy a Messi kit szivasson meg oda-vissza? A Drenthet vagy inkább a Marcelot? És nálatok ki fog padozni -> Raúl,Nistelrooy,Saviola?awertzu1 írta:még 2 dolgot nem értek..
ase tudjátok ki az a pepe de máris szidjátok.. ( TISZTELET A KIVÉTELNEK! )fogadjunk akik most szidják még azt se tudják hogy csatár-e vagy kapus.. ennek szellemében kérem senki ne kritizálja.. majd akkor ha henry nem tud lőni mellette
a másik.. elégé nagyra vagytok henryval csak egyet nem értek.. ki fog padozni? XD
Azt se te, se mink nem fogjuk eldönteni! Nekünk van egy szakemberünk, aki a klubbnál van pár éve, ő el fogja dönteni! Schuster bácsi meg még csak most kezdett nálatok, úgyhogy szerintem ezzel foglalkozzál, és számold meg, hogy gány edzőtök volt az elmúlt 3 szezonbanawertzu1 írta:még 2 dolgot nem értek..
ase tudjátok ki az a pepe de máris szidjátok.. ( TISZTELET A KIVÉTELNEK! )fogadjunk akik most szidják még azt se tudják hogy csatár-e vagy kapus.. ennek szellemében kérem senki ne kritizálja.. majd akkor ha henry nem tud lőni mellette
a másik.. elégé nagyra vagytok henryval csak egyet nem értek.. ki fog padozni? XD
Arbeolát és Juradót ne említsük már egy lapon Fabregassal vagy Piquevelra95 írta:Akiket eltékozoltátok mint mi Juradót vagy Arbeolátja de Fabregast, Piquet és a többieket se felejtsd ki...
Najó egy fokkal gyengébbek, de alapjába véve igaz.
Ember magarsról lexarom a topfocit meg ezeket a marhaságokat.Láthatod h itt nem divatdrukkerek vannak, akkor milért itt osztod az észthaszi írta:Akkor menj a topfocira,nsora és ha naon figyelsz majd itt is észre veszed az ilyen típusú hszket
Jurado, Arbeola? ezek kik? soha életembe nem hallottam rólukra95 írta:Akiket eltékozoltátok mint mi Juradót vagy Arbeolátja de Fabregast, Piquet és a többieket se felejtsd ki...
Najó egy fokkal gyengébbek, de alapjába véve igaz.
az avatárod sztem még mindig nagy.haszi írta:Jó abba hagytam a provokálást...csak ezt azért csináltam mert már engem is dűhít az a sok divatdrukker/és nem divatdrukker akik mind jönnek s mondják h mien béna a madrid s h mia adtuk nektek a Spanyol bajnokságot s hezt már az évelején megrendezték h a madrid nyerjen vmit
Akiket eltékozoltátok mint mi Juradót vagy Arbeolátja de Fabregast, Piquet és a többieket se felejtsd ki...
Nem muszáj ide jönni...haszi írta:Jó abba hagytam a provokálást...csak ezt azért csináltam mert már engem is dűhít az a sok divatdrukker/és nem divatdrukker akik mind jönnek s mondják h mien béna a madrid s h mia adtuk nektek a Spanyol bajnokságot s hezt már az évelején megrendezték h a madrid nyerjen vmit
ja de Fabregast, Piquet és a többieket se felejtsd ki...ra95 írta:Még az utánpótlásról annyit, hogy mi nem tehetünk arról, hogy nincsen annyi kinevelt sztárunk. Csodálatos utánpótlásunk van, sok középszintű (primérás) játékost nevel ki, de a sztárok elmaradnak. Majd igyeszünk, de ismétlem erről nem tehetünk, nagy szerencsétek volt Messivel, Dos Santost és Bojant még meglátjuk.
Azért ne fogjátok már ezt is a szerencsére...ra95 írta:Még az utánpótlásról annyit, hogy mi nem tehetünk arról, hogy nincsen annyi kinevelt sztárunk. Csodálatos utánpótlásunk van, sok középszintű (primérás) játékost nevel ki, de a sztárok elmaradnak. Majd igyeszünk, de ismétlem erről nem tehetünk, nagy szerencsétek volt Messivel, Dos Santost és Bojant még meglátjuk.
gratuláloknagy suttyó vagy te haszi, igazi real drukker...