Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gago, meg Higuain is kellett nektek 31-2 milkáért... megérték a pénzüket mondhatom... aztán azért menjünk csak vissza pár évet...nézzük csak meg gaspart-ot is azért...zizou fan írta:Szandi: Ti csak azért támadtatok minket, mert IDÉN sokat költöttünk.
könyörgöm olvasgass egy kicsit a madridistán isramos16 írta:Szerintem ezzel nem érünk semmit ha itt vitatkozunk úgy is minden kiderül majd a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában!De szerintem közel sem lessz annyira lefutott mint amenyire egy-két Barcás gondolja!!!Mert lehet hogy a barca jól erősített de a Real se panaszkodhat!!!!!HALA MADRID!!!!!!!
Én nem támadtalak le, csak tájékoztattalakzizou fan írta: Bakker, rögtön hárman támadnak le.Már leírtam, hogy rosszul értelmeztem, és bocsánatot is kértem.
EMBER!!!grecki írta:Akkor miért nem 10 éveseket vesztek, mert akkor még értékesebbek lennének... :shock:zizou fan írta:ra95 írta a madridistán: (Lehet reagálni..)
Igazolások:
Real Madrid Barcelona
Metzelder (26) - ingyen..................Henry (30) - 24 m. euró
Saviola (26) - ingyen.....................Y Touré (24) - 9 m. euró
Dudek (31) - ingyen......................Abidal (28 ) - 15 m. euró
Pepe (24) - 30 m. euró..................G. Milito (27) - 20 m. euró
Drenthe (20) - 14 m. euró
Sneijder (23) - 26 m.euró
A kölcsönből visszajötteket (Soldado, Balboa, Baptista, Maxi lópez) nem számítotam.
A Real összesen 70 m. eurót költött 6 játékosért, átlagban tehát 11,7 m. eurót minden játékosért, átlagéletkoruk (minél alacsonyabb, annál értékesebb a játékos) 25 év.
A Barca 68 m. eurót költött 4 játékosért, azaz átlagban 17-et mindegyikükért, és az átlag életkoruk meg magasabb 27,3 év.
Tehát mi olcsóbban veszünk fiatalabbakat, ők drágábban idősebbeket. Ez a nagy helyzet.
Én Pepe leigazolásán nem térek napirendre... Hogy lehetett azért az emberért 30 milliót kidobni az ablakon. Nézzétek már meg, hogy mennyiért szoktak klubot váltani portugál KLASSZISOK. Simaot vette meg az Atletico 20ért...
Úgy meg persze, hogy lenyomja az átlagárat, hogy ti igazoltatok három embert ingyen. Viszont, ha így nézitek, akkor fizettetek Dudekért 11,5 eurót... Az nem sok egy kicsit :?:
zizou fan írta:ra95 írta a madridistán: (Lehet reagálni..)
Igazolások:
Real Madrid Barcelona
Drenthe (20) - 14 m. euró .............Dos Santos-ingyen
Sneijder (23) - 26 m.euró...............Krkic-ingyen
A kölcsönből visszajötteket (Soldado, Balboa, Baptista, Maxi lópez) nem számítotam.
A Real összesen 70 m. eurót költött 6 játékosért, átlagban tehát 11,7 m. eurót minden játékosért, átlagéletkoruk (minél alacsonyabb, annál értékesebb a játékos) 25 év.
A Barca 68 m. eurót költött 4 játékosért, azaz átlagban 17-et mindegyikükért, és az átlag életkoruk meg magasabb 27,3 év.
Tehát mi olcsóbban veszünk fiatalabbakat, ők drágábban idősebbeket. Ez a nagy helyzet.
Semmi baj. Így azért mindjárt más a leányzó fekvése, nemdebár?zizou fan írta: Hoppá, rosszul értelmeztem. Sorry.
még jó, hogy spanyolban népszerűbb a madrid, mint egy katalán csapatFranco írta:Erre azért ne vegyél mérget spanyolország és a világ legnépszerübb csapata mezéböl sok szokott fogyni.
Grecki úgy értette, hogy ne úgy számoljatok átlagot, hogy az ingyen jött igazolásokat is beleveszitek. Csak azt nézzétek mind2 oldalon, akikért fizetni kellett. Úgy más jön ki...zizou fan írta:Dudek tudtommal ingyen jött.fizettetek Dudekért 11,5 eurót.Javaslat: előbb tájékozódj, aztán írj.
Hoppá, rosszul értelmeztem. Sorry.noname írta:Előbb tanulj meg magyarul, aztán írj!zizou fan írta:Dudek tudtommal ingyen jött.fizettetek Dudekért 11,5 eurót.Javaslat: előbb tájékozódj, aztán írj.
Akkor miért nem 10 éveseket vesztek, mert akkor még értékesebbek lennének...zizou fan írta:ra95 írta a madridistán: (Lehet reagálni..)
Igazolások:
Real Madrid Barcelona
Drenthe (20) - 14 m. euró
Sneijder (23) - 26 m.euró
egyesek.antiimperialista írta:Te is tudod, hogy ez nem igaz. Engem is idegesített, hogy egyesek már előre ideadták a következő bajnoki címet, írtam is ezzel kapcsolatban többször is.Vito írta:nem kell ez a duma Coolerkiller.
senki nem nézi le a Madridot, senki sem biztos a győzelemben.
miért kell ilyeneket írnod????
A többieknek: Dos Santos brazil származású, csak honosított mexikói.
Nem, Robbent még(?) nem vettük meg.Perrero írta:mi a muffezek a kutyák megvették robbent meg drenthe-t
csak 4 napra utazok el wazz... Sneijdert sajnálom, őt birom, nem kéne igy [auto_cenzúra] a karrierét...