Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megfogtálbattya írta:Milito, 20.5?ahhoz képest, hogy ők mind sztárok összesen 2-en(henry, r10) kerültek 20m eurónál többeAbidal esetében sorolj, kérleksőt ilyen minőségből, a posztjukon 1 tucatnál is több akad europában![]()
battya írta:-Saviolat majd meglátjuk. Itt nem a Capellos 1 csatáros taktika lesz, hanem kétcsatáros, ahova Saviola még odaférhet. Kérdés, hogy Raul bekavar-e?
Ne csodáld h a sajtó komolytalan, amikor Schuster és Calderon is az.Mindketten ígérgetnek, főleg az utóbb, aztán semmi se lesz:Kaka,Cesc...zizou fan írta:Az a 4-5 heti név nem a Real Madridnál, hanem a sajtóban merül fel. Azért nem mindegy.a heti 4-5 felmerülő név miatt tartom komolytalannak a Real-t.
Te is tudod, hogy ez nem igaz. Engem is idegesített, hogy egyesek már előre ideadták a következő bajnoki címet, írtam is ezzel kapcsolatban többször is.Vito írta:nem kell ez a duma Coolerkiller.
senki nem nézi le a Madridot, senki sem biztos a győzelemben.
miért kell ilyeneket írnod????
Milito, 20.5?ahhoz képest, hogy ők mind sztárok összesen 2-en(henry, r10) kerültek 20m eurónál többe
Abidal esetében sorolj, kérleksőt ilyen minőségből, a posztjukon 1 tucatnál is több akad europában
-Én ezt úgy mondanám, hogy Pepe megvétele után, Metzeldert nem nagyon kellett volna megvenni, de mint írtam, Metzelder esetében majd nyáron válik el, hogy felesleges volt-e vagy sem.Pepe Metz érkezése után teljesen felesleges volt! Drenthe most épp nagyon felkapott,ezért kellet nektek, drága volt.Saviola-cserepadra menty hozzátok.Dudek-helyette a Castillából kellett volna felhozzatok valakit.
ne haragudj, de ez röhejcoolerkiller írta:,abidal meg europa egyik legerösseb csapatábol érkezett,mert bár hivatalosan nem sztár csapat a lyon,de valjukk be nagyon nagyokat nvelnek,huznak fel...
hmmm...ahhoz képest, hogy ők mind sztárok összesen 2-en(henry, r10) kerültek 20m eurónál többe és ők sem voltak 30m felett és pont ez az oka, hogy érkeztekcoolerkiller írta:Ha jol tudom henry,ronaldinho,deco,abidal,zambrotta,thuram,és vehetjük militot is(mert nagyon jo,minöségi,ismert védő)nem náltok vált nagy játékossá...messi krkic(bocs ha rosszul irtam),és a fiatal brazil titán valobán nálatok ltt/lesz nagy játékossá...
Pepe Metz érkezése után teljesen felesleges volt! Drenthe most épp nagyon felkapott,ezért kellet nektek, drága volt.Saviola-cserepadra menty hozzátok.Dudek-helyette a Castillából kellett volna felhozzatok valakit.battya írta:Noname, ki?
-Pepe: rá azt mondod, hogy drága volt és felesleges. Kizárt.
-Drenthe: drága volt de ő sem felesleges. Nem volt szélsőnk.
-Sneijder: a legnagyobb hiányposztunk Zidane óta. Kellett.
-Saviola: véleményem szerint rá is szükségünk van. Csatárhiány volt, Ráadásul ingyen vot, nem volt felesleges.
-Dudek: elment a cserekapusunk, Susztinak kellett egy rutinos mindent megélt kapus.
-Metzelder: Canna valószinüleg elmegy év végén, ezáltal ő csak akkor válik/akkor bizonyosodik be hogy felesleges, ha nyáron veszünk egy k.védőt.
Noname, ki?de ezenkívül sok felesleges játékos kell nekik minél drágábban.
Az előbb felsorolt játékosok közül szerintem nincs igazán kiforott sztárjátékos. (talán ha jön Robben)sztárokat vettetek és VESZTEK
Te nagyon nem vagy tisztában a fogalmakkal...Akik sztárként jöttek hozzánk, azok:Deco,Henry,Zambrotta, esetleg Etoo.coolerkiller írta:Ha jol tudom henry,ronaldinho,deco,abidal,zambrotta,thuram,és vehetjük militot is(mert nagyon jo,minöségi,ismert védő)nem náltok vált nagy játékossá...messi krkic(bocs ha rosszul irtam),és a fiatal brazil titán valobán nálatok ltt/lesz nagy játékossá...