adamo írta:ez igaz.... de ez meg is térült azért...Zidane mezből nem 1-et adtak el jah és még azis hozzájárul h nekünk van meztámogatónk nektek nincs.... és azt se tudhatod h pl: a Real az Adidastól nem kap többet, mint a Barca a Nike-tól vagy vmi ilyesmi de azért most ti is költekeztetek vagy 65 M -t a tavaly jött Guudy de modnjuk az nem összeg .....jah és még vmi!! a Real a mostani játékosokat részltre vette Pepe-t 5 évre évi 6 M -t de állítólag Sneijdert is ....
Gondolom nálunk sem 1et adtak el Ronnie és Messi mezéből...A támogatóban igazad van, de Ti azoknál a csapatoknál is jóval többet költetek, akiknek van támogatójuk. Azt meg nem hiszem, hogy annyival többet kapnátok az Adidastól, hogy ekkora bevásárlásokat tudjatok belőle csinálni. Én ezen a részlet dolgon meg csak nevetni tudok. Észrevette azrt már Calderon, hogy nem kéne mindnekiért 30 milliót kiadni, de azért a vére csak hajtja, ő nem tud olcsón venni egy játékost, úgyhogy ebből jön az aranyközépút -->részlet.
Na mind1, én annyira nem szoktam ezen lógni, hogy mennyit költötettek már megint, megszoktam már. Ha meg nyertek valamit, vagy valamelyik játékos nagyon beválik, akkor úgysem azt fogjátok nézni, hogy menyniért vettétek.