Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért csöpp tulzás, h Sneijder a világ 1ik legjobb kp-a. Majd ha bizonyit a Madridban akkor rá lehet fogniMihu írta:Na Sneijder az aki abszolút nem kellett volna a jelenlegi csapatba. Ha leigazoltuk volna akkor ki lehetett volna jelenteni hogy idén nem nyerünk semmit. Túlságosan nagy lett volna a rivalizálás. 1 posztra lett volna 3 világklasszis játékosunk.varga tamás írta:Drenthét én se sajnálom, viszont Sneijderért kicsengettem volna a 27 milkát is - igaz, akkor valakit a középpályáról el kellett volna adni - mondjuk Decót. Sneijder az első értelmes igazolása a madridnak. Dani Alves meg remélem inkább a cselzibe megy, mint a madridba - mert megy, az biztos.
Xavisztem elég biztos pontja a csapatna
Iniestanagyon meggyőző volt a tavalyi szezonban és egyre jobb
Sneijdera világ egyik legjobb kp-a
És akkor Deco meg valszeg ment volna.
Sőt még Van Nistelrooy is.edeinho írta:különben észrevettétek h kezd a madrid "elhollandosodni"? Drenthe,Sneijder meg ha megy akkor robben.... ismerős valahonnan.....lehet h 1-2 év múlva meg telelesznek franciákkal...
Mert nem igazán sikerült jól a szezonja. Pedig viszonylag sokat játszott...dickricsi írta:Majd meglátjuk mire mennek Sneijderékkel! Én viszont azt nem értem, miért akarnánk kevesebbért eladni Guddy-t, mint amennyiért vette a csapat?! Attól, hogy nem játszott itt sokat, még nem ment le az értéke és a Premiership-ben már bizonyított. Másrészről annyira nem vagyunk lépéskényszerben az eladását illetően (persze lenne benne ráció) ezért simán elkérhetnénk érte annyit, amennyiért vettük. (asszem 13 millába fájt akkor a csapatnak Smári) Nem kéne rajta pénzt veszítenünk és a West Ham nagyon szeretné őt.
Azért Van Gaal nyert két bajnoki címet meg egy kupát Nem olyan rossz az...noname írta:A hollandokkal mi se nyertünk sok mindent...edeinho írta:különben észrevettétek h kezd a madrid "elhollandosodni"? Drenthe,Sneijder meg ha megy akkor robben.... ismerős valahonnan.....lehet h 1-2 év múlva meg telelesznek franciákkal...
![]()
Ők se fognak ne aggódj:Dnoname írta:A hollandokkal mi se nyertünk sok mindent...![]()
A hollandokkal mi se nyertünk sok mindent...edeinho írta:különben észrevettétek h kezd a madrid "elhollandosodni"? Drenthe,Sneijder meg ha megy akkor robben.... ismerős valahonnan.....lehet h 1-2 év múlva meg telelesznek franciákkal...
Azon a pár milkón én nem szaroznék. Többet veszít vele a csapat, ha marad, mint 1-2 millió eurót... szerintem.dickricsi írta:Majd meglátjuk mire mennek Sneijderékkel! Én viszont azt nem értem, miért akarnánk kevesebbért eladni Guddy-t, mint amennyiért vette a csapat?! Attól, hogy nem játszott itt sokat, még nem ment le az értéke és a Premiership-ben már bizonyított. Másrészről annyira nem vagyunk lépéskényszerben az eladását illetően (persze lenne benne ráció) ezért simán elkérhetnénk érte annyit, amennyiért vettük. (asszem 13 millába fájt akkor a csapatnak Smári) Nem kéne rajta pénzt veszítenünk és a West Ham nagyon szeretné őt.
Na Sneijder az aki abszolút nem kellett volna a jelenlegi csapatba. Ha leigazoltuk volna akkor ki lehetett volna jelenteni hogy idén nem nyerünk semmit. Túlságosan nagy lett volna a rivalizálás. 1 posztra lett volna 3 világklasszis játékosunk.varga tamás írta:Drenthét én se sajnálom, viszont Sneijderért kicsengettem volna a 27 milkát is - igaz, akkor valakit a középpályáról el kellett volna adni - mondjuk Decót. Sneijder az első értelmes igazolása a madridnak. Dani Alves meg remélem inkább a cselzibe megy, mint a madridba - mert megy, az biztos.
Hát azért szerintem óriási túlzás azt írni,h majdnem olyan dúrva eset,mint a nyúléNóbi írta:drenthe majdnem olyan durva mint saviola. utálom az ilyet, ha Barca drukker vagyok és le akar igazolni a real, akkor inkább máshova igazolok, vagy várom a következő idény végét, amikor sylvinho helyére úgyis kell valaki.
ha meg nem rinyál h ő énnyire meg annyira Barca drukker, akkor lesz@rom, h a realba megy. undorító fujjj.
más: Snejiderrel hatalmasat igazoltak, nagyon sajnálom, h sikerült megkaparintaniuk
nem csak északi a klub tulaja, de egyenesen izlandi, ezért hajlana mindkét fél a váltásra (bár ez guddyban még nem tudatosult)FCB_gábor írta:nem bánnám, ha Eidur lelépne a West Ham-be
mintha az nso-ban(?) írták volna, hogy a WHU-hoz ment egy északi szakvezető/edző akivel szivesen dolgozna együtt Gudjohnsen
de lehet totál rosszul emléxem
A tulajdonosa a klubnak izlandi, valami Magnusson.FCB_gábor írta:nem bánnám, ha Eidur lelépne a West Ham-be
mintha az nso-ban(?) írták volna, hogy a WHU-hoz ment egy északi szakvezető/edző akivel szivesen dolgozna együtt Gudjohnsen
de lehet totál rosszul emléxem
Ezt is leírtam: Ha a Real hívna akkor már valszeg más klub is szívesen látna szóval nem kellene maradni a csapatodnál hanem el tudnál igazolni máshovaedeinho írta:én sem szeretem a real-t(értsd utálom:P) de ha szükségem lenne a pénzre és meg lennék szorulva lenne az a pénz amiért ott jáccanék...