Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Aha.ozsimiki írta:Jópár számomra nem szimpatikus játékos játszott ott...és maga a klubb sem szimpi,na meg egy M.U. drukkertől megkérdezni,hogy miért nem szimi az Arsenal![]()
![]()
![]()
Jópár számomra nem szimpatikus játékos játszott ott...és maga a klubb sem szimpi,na meg egy M.U. drukkertől megkérdezni,hogy miért nem szimi az ArsenalGame90 írta:Tetszik a megszólításozsimiki írta:Mivel SPurs szimpatikus számomra ,Arsenal meg nem,ezért még szép,h leírom a véleményem,még h ha őfelségének nem is tetszik![]()
![]()
![]()
Akkor csak 1 kérdés: miért nem szimpatikus az Arsenal?
Szerintem az nem az elmúlt idényben volt,hanem az azelőttibengrecki írta:Biztos megint felváltva fostak és rókáztak, mint az uccsó fordulóban, igaz??? Na, azért nem ment a játék a Sarkantyúsoknak...
Tetszik a megszólításozsimiki írta:Mivel SPurs szimpatikus számomra ,Arsenal meg nem,ezért még szép,h leírom a véleményem,még h ha őfelségének nem is tetszik
Nincs olyan szerencséd,h ne szóljak beleGame90 írta:Nem mindegyozsimiki írta:De a kieső csapatokról volt szóAzt hittem világos....
![]()
![]()
Te egyébként se szólj bele, ez csak az Arsenal és a Tottenham fanok "hobbija", hogy beszólogatnak egymásnak itt a fórumon
![]()
Yah, miazhogyAz a fontos h sokat értetek azzal a 2 győzelemmel.![]()
![]()
![]()
Nem mindegyozsimiki írta:De a kieső csapatokról volt szóAzt hittem világos....
![]()
Yah, miazhogyAz a fontos h sokat értetek azzal a 2 győzelemmel.![]()
![]()
Dobsz egy linketBarcaforever írta:Gerrard mekkora szabit vágott.
De a kieső csapatokról volt szóGame90 írta:Te hoztad fel ezt a témát, hogy ki picsázott el kitozsimiki írta:Nemrég írtam,hogy legyen így 10évig is akár,h Tőletek kikapunk kétszer,de bajnokok leszünk![]()
![]()
Az a fontos h sokat értetek azzal a 2 győzelemmel.Game90 írta:Majd meglásssssuk, hogy mi lesz holnapozsimiki írta:Előre nem kellene ilyeneket,még Ti is kiszphattok![]()
+ha jól emlékszem tavaly egy kieső 3.14csázott el titeket![]()
Ha már itt tartunk, akkor a MU-t ki picsázta el 2szer is??
De akkor is gáz egy újonc csapattól kikapni, főleg egy olyannak, aki állítólag kummára megerősödött és a BL-re hajt...
Te hoztad fel ezt a témát, hogy ki picsázott el kitozsimiki írta:Nemrég írtam,hogy legyen így 10évig is akár,h Tőletek kikapunk kétszer,de bajnokok leszünk![]()
Gém memóddal gond van?Game90 írta:Majd meglásssssuk, hogy mi lesz holnapozsimiki írta:Előre nem kellene ilyeneket,még Ti is kiszphattok![]()
+ha jól emlékszem tavaly egy kieső 3.14csázott el titeket![]()
Ha már itt tartunk, akkor a MU-t ki picsázta el 2szer is??
Végül 1-2 re nyert a Pool....kilibarca írta:Szerintem ha átlépi Riisét megzavarta volna és kigurul. A meccs tényleg elég uncsiSlither írta:Nem volt az akkora potya, ha nem a védő akkor Torres vagy Riise berúgta volna. Amúgy épphogy kitudta védeni a kapus Torres lövését.
A meccs meg elég uncsi.
Majd meglásssssuk, hogy mi lesz holnapozsimiki írta:Előre nem kellene ilyeneket,még Ti is kiszphattok![]()
+ha jól emlékszem tavaly egy kieső 3.14csázott el titeket
Fognak is.ozsimiki írta:Előre nem kellene ilyeneket,még Ti is kiszphattok![]()
+ha jól emlékszem tavaly egy kieső 3.14csázott el titeket
Előre nem kellene ilyeneket,még Ti is kiszphattokGame90 írta:Sajnáljuk is őket...LG írta:Azért meglepő, h kikapott a Spurs egy ujonctol![]()
Sajnáljuk is őket...LG írta:Azért meglepő, h kikapott a Spurs egy ujonctol