Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja...már várhato volt. Mivel naon fáradtak voltak, mert a mult heti gyozelmuk utaán nem aludtak.Enrique írta:Gratula Athletic Bilbao! Köszönjük baszk testvérek! Ismét 7 pont a különbség a 2 csapat között, ami ismét egyre csak nőni fog!!
Ha minden így marad+Milan zako és Inter gyozelem, akkor elmondhatom, h ez életem talán legjobb napja.Ronaldinho 17 írta:kikap a népművészeti cserépedény reklám![]()
![]()
0-2 nekünk meg 2-0 ,KIRÁÁÁLY
Eljen.Enrique írta:VEZET A BILBAO!!!!!
Sajnos nem láttam.Enrique írta:Még szép...Zsolti írta:Mekkora gólt vert a Bilbaoi gerek...majdnem fépályáról...nem dták meg természetesen...![]()
Ez a legtermészetesebb dolog a világon..
LG írta:A lényeg, h még mindig ittvan faxkalap fingo, pedif má 2x, megígérte h elmegy...megin kaptam tole 1 meglepit!Eszter21 írta:Azért szerintem néha jó, ha megfogadod mások véleményét. Vagy legalább egy kicsit gondolkozz el rajtuk...LG írta: MARAGYUNK ENNYIBE
Joga van,de akkor vállalják, hogy fognak kapni egy-két keményebb beszólást...redlions írta:Tehát Figo10 v. Figo2nek is joga van itt lenni...Boixos írta: ez egy nyilvános fórum, és ezt is tiszteletben kell tartaniuk.