Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem is! A csapat nagy része, ha jól tudom, maradt (az utóbbi időben nem jutott el hozzám egy átigazolási hír sem, utánanézni meg vagy nem tudtam, vagy lusta voltam), Toni pótlása gáz lehet, de Pazzo és Vieri szerintem meg tudják majd oldani...noname írta:Azt a Fio is okozhat meglepetést.
Mint az ArsenalBoixos írta:a bajnokság tavaly ott dőlt el, h a kisebb csapatok ellen túl sokat buktunk
Remélem,mert így nagyobb az esély,h nem a Milán nyeri!mypeter írta:A Juve a bajnokságért fog hajtani. És versenybwen is lesz érte.
Sajnos Inter nagy esélyes, utána Milan! Többi csapat a többi helyért fog küzdeni!LG írta:Hát sztem az sem lenne akkora meglepetés. Nagyon szurkolok az Internek, de attol félek elbaxott egy szezon lex. Az igazolásaik nem érnek egy kalap [auto_cenzúra] sem, Rivas, Jimenezkik ezek
Chivuban sem bizok nagyon, főleg nem, ha balszélen számolnak vele
Az meglesz de azért itt is erősödött a mezőny mint máshol.Scorpio írta:Remélem JUVE a bajnokságban is jó lesz! Cél a BL helyezés!
de asszem realt is az ő gólja ejtette kiSaviola írta:Boixos írta: zalayeta, akit még mindig nem ástak el valahol uruguayban a pampákon...![]()
![]()
![]()
Rossz emlékek fűznek ahhoz a gyerekhez..miatta estünk ki a Juve ellen anno.Kiv. leszek erre a csapatra idén..
Boixos írta: zalayeta, akit még mindig nem ástak el valahol uruguayban a pampákon...
Ez sem jobb...Boixos írta:juventus-Roma 5-2