Én a kezdetektől fogva azt mondom: mi vagyunk az esélyesebbek itthon, ők meg otthon, győzzön a jobb, GYŐZZÜNK MI!!!! HAJRÁÁÁÁ BARCELONA!!!!!
Nem szabad itthon gólt kapnunk, kint pedig lőni kell 1-et, ennyi a kulcsa mindennek!

Kidolt Terry is? Ha o nem játszana akkor a védelmuk se olyan jo hisz o a csk. meg utso ember es naon jol játszik. Bár Eto'onak nem akdályBadi írta:Pár hete magamban titkon az az érzés volt, hogy nincs sok esélyünk a továbbjutásra. De ahogy kidőlt Robben, Drogba, Huth, meg Terry is asszem, egyre inkább azt érzem hogy mi vagyunk az esélyesek! A Cselszinél ráadásul kisebb formahanyatlás van -> ez is a mi javunkra fordíthatja a párharcot. De így is nehéz lesz nagyon nehéz...
hát igen az jó lenne, de akkor nem lennének a BL-benPedro írta:Bár szó se róla, csak a védelmük ne volna...
Felőlem.De ne túl kicsire.nb.nb.nb írta:Barcaforever! nem szeretnéd kisebbre venni az avatarodat? thnx! (ha nem megy megcsinálom szívesen)
Azt, h kell??Pilfer írta:Barcaforever!
A képeket betehenéd az aládba, h ne kelljen mindig betenned a hsz-edbe, és idézésnél ne legyen "útban".![]()
van benne vAlamiZsolti írta:Így van,csak lehetne más stílusban is fogalmaznia,nem ilyen alpári módon.
Ha jobban belegondoltok úgy van ahogy Mourinho mondjaBarcaforever írta:Eddig se bírtam a képét de ez után főleg.......Szakacs írta:"Frank Rijkaard játékos pályafutását nem lehet összehasonlítani az én játékos karrieremmel, hiszen az övé fantasztikus, az enyém pedig nulla. Viszont menedzserként (edzőként) az én pályafutásomat nem lehet összehasonlítani az övével. Neki nincs egy trófeája sem, míg nekem már sok van."
nem aze de a tisztelet aze megekene legyen, de szerintem csak rijkaard fel akarta ezzel mergseiteni
Eddig se bírtam a képét de ez után főleg.......Szakacs írta:"Frank Rijkaard játékos pályafutását nem lehet összehasonlítani az én játékos karrieremmel, hiszen az övé fantasztikus, az enyém pedig nulla. Viszont menedzserként (edzőként) az én pályafutásomat nem lehet összehasonlítani az övével. Neki nincs egy trófeája sem, míg nekem már sok van."
nem aze de a tisztelet aze megekene legyen, de szerintem csak rijkaard fel akarta ezzel mergseiteni