Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem folyamatosan gondolta sztem, de az tény, hogy az utsó két évében voltak már nagyon gyenge meccsei...Persze egy játékost nem ezek alapján kell megítélni.Zidane a végén már szánalmas volt
Hegyi Iván egy barom, meg is lepne, ha Real szurkolóként azt mondaná, hogy Ronnie a jobb... Amúgy nem azért tartom egy idiótának, mert a Realnak szurkol, hanem, mert tényleg egy [auto_cenzúra]Hegyi Iván szerint, Zidane TALÁN a földkerekség legjobb irányítója, még Ronaldinho-ban sincs meg az az elegancia, ami a franciát jellemezte.
Zidane a végén már szánalmas volt
2003/04Két évig jobbak voltak,mára azt hiszik örökké jobbá lettek..verik a mellüket,lenéznek,szánalmasnak mínősítenek minket.Nem baj,mi csak nyerjünk tovább. 1+1=2 nálunk,náluk 3.Csak az arcukkal nőnek fölénk,mással soha sem.Grat a nagyképű bagázsnak...
szerintem Sneijder gyerek jövőre hozzánk jönvarga tamás írta:Most, hogy Ballack leigazolása kútba esett, a cselszki csupán Robbenért kér 40 millió eurót - remélem ki is fizeti a margit. A madrid most Sneijdert akarja, aki viszont nyíltan kijelentette, hogy nem távozik az Ajax-ból. Viszont Royston Drenthe távozni óhajt a Feyenoordból, s ha a klubja nem engedné, akkor a Holland Labdarúgó Szövetséghez fordul. (a margitista szerint)
Nos, Drenthére lecsaphatnánk, nehogy a rm tegye meg.
Én úgy látom, h veled vannak elfoglalva! Ezt nehéz lesz kimagyarázni!Mouti írta:Madridistán most megy az örömünnep,hogy Henry,Ronaldinho és a többiek nem tudtak gólt lőni.Ahhoz képest,hogy jelenleg egy olyan fiatal tehetségük nincs a Castillába, mint nekünk Gio meg Bojan.
Te mit vártál, ha itt is ez ment had kérdezzem meg. Sztem várható volt hogy ezen nálunk néhányan felhevülve hirtelen majd titeket is figyeni kezdenek.Madridistán most megy az örömünnep,hogy Henry,Ronaldinho és a többiek nem tudtak gólt lőni.
Nálatok-ezerkettőszázhuszonnyolcadszor írom-nem a sok támadó okozta a problémát. A sztárok együttes kiöregedése-nem hiába, sorra vettétek a 30-hoz közeli emberkéket, akik egyszerre robbanak le..., Zidane a végén már szánalmas volt néha-na meg a kispad teljes kiürítése volt a legfőbb gond.DJ REAL Bee írta:De mi joggal. Razz Nálunk nem nagyon lehet panasz egyik új érkezőre sem, de nálatok Pepe drága volt
Akkor mi meg azt had mondjuk el, hogy Henry leigazolása sztünk ugyanoda vezethet, ahová mi jutottunk. Sok lesz a sztár támadó, és az nem mindig jó, sőt. Sztem meg ez is jogos, ennyit erről. Valami fogalmunk lehet erről 3 év ,,szenvedés" után.
Fogadjunk lehülyézel megint... Csak az zavar, hogy ehhez képest te lettél dühös, nem én
Mellesleg várj 31-éig
Sőt, mondtuk madridistán hogy bezzeg a béna vezetőink tökölnek.Egyébként én még azt annyira nem vettem észre, hogy a madridisták a mi mostani igazolásainkat lefitymálták volna
De mi joggal. Razz Nálunk nem nagyon lehet panasz egyik új érkezőre sem, de nálatok Pepe drága volt
Nekem az nem tetxik rohadtul, ha idejön egy madridista, és elkezdi h szánalmasak meg hülyék vagyunk stb...azért ez kumma nagy pofátlanság nemozsimiki írta:Ha olyanok jönnek ide,akik élből provokálnak mindig, pl. r.m.c.f. na őket én is oltom,és meg is érdemli,érdemlik...
De most pl Noname egyes beszólásait bevallom nem értemGreckinek igazat adok...mi elvárjuk,h itt viselkedjenek,de többek szerint egy csomó barcás is ugyanolyan a madridistán....(nem tudom,mivel egy évben ha egyszer olvasom őket)
Tamásos témához én nem szólnék hozzá.
De mi joggal.zizou fan írta:Ti nem ugyanezt csináljátok a mi igazolásainkkal?noname írta:Azt senki se mondta h mi felfőbbrendűek vagyunk de nem egy társad csak azért jön h valahogy kimagyarázza h mégse olyan jók az igazolásaink, ami tény h nem igaz.
Ti nem ugyanezt csináljátok a mi igazolásainkkal?noname írta:Azt senki se mondta h mi felfőbbrendűek vagyunk de nem egy társad csak azért jön h valahogy kimagyarázza h mégse olyan jók az igazolásaink, ami tény h nem igaz.
"A félelmüket leplezni."Mr. Master írta:Azzal próbálják meg félelmüket leplezni, hogy idejönnek és itt keménykednek nekünk, elég szánalas....(tisztelet a kivételnek, pl. swin)