Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.08. 21:35:10

Óhh Istenem...A Sport TV újabb nagyszerű, színvonalas, érdekfeszítő műsort szándékozik műsorra tűzni a Zuhanyhiradó extrában, "Miért beteg a magyar futbal" címmel...Biztos nagyon izgi lesz...
Mouti
Barça C

2007.08.08. 15:27:04

Tóth Balázs (KRC Genk) :lol: :lol: Ezen beszarok,nemtom mé játszik folyton ez a béna gyökér.Biztos várhidi cimborája :evil:
Ballack az őrült,kinek arcán szőr ült.http://www.youtube.com/watch?v=8BjyoMSgaqI
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.08. 15:20:31

gajeraro írta:Komolyan mondom mikor fogunk menni tüntetni,h menjen a büdös életbe Kisteleki???
Szörnyű :!: :!: :!:
Tisztelem Komant mert tényleg vitte valamire(már ennyi idősen is
) de nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Ha akar akkor itt az ideje ha nem akkor meg menjen az ukránokhoz úgyis jobb az életszínvonal!

Vanczák,Tóth,Rajczi???
Mit keresnek a válogatotba!
És ideje lenne már Husztival is tisztázni az ügyet sok Barca drukker örömére hátha Cannavaro megijed tőle!
Kisteleki egy undorító genny alak...kinézetről nem szoktam messzemenő következtetéseket levonni,de ennek elég ránézni a tenyérbemászó fejére :evil: Nagyon hamar el kellene üldözni a magyar fociból,de amíg a seggnyaló i is ilyenek mint ő maga,addig erre 0 sansz van....

addig itt nem lesz fejlődés...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gajeraro
Jugador d'estrella

2007.08.08. 01:05:06

Komolyan mondom mikor fogunk menni tüntetni,h menjen a büdös életbe Kisteleki???
Szörnyű :!: :!: :!:
Tisztelem Komant mert tényleg vitte valamire(már ennyi idősen is
) de nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Ha akar akkor itt az ideje ha nem akkor meg menjen az ukránokhoz úgyis jobb az életszínvonal!

Vanczák,Tóth,Rajczi???
Mit keresnek a válogatotba!
Ideje lenne már Husztival is tisztázni az ügyet sok Barca drukker örömére hátha Cannavaro megijed tőle!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gajeraro 2007.08.08. 15:33:15-kor.
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
PCsabi
aka Game90

2007.08.07. 18:37:54

Itt van az olaszok elleni keret:

Kapusok:
Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Balogh János (DVSC-TEVA)
Balajcza Szabolcs (Újpest FC)
Védők:
Szélesi Zoltán (FC Energie Cottbus)
Csizmadia Csaba (SV Mattersburg)
Balogh Béla (Colchester United)
Vaskó Tamás (Bristol City FC)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Középpályások:
Vass Ádám (Brescia Calcio)
Zsidai László (MTK Budapest)
Tóth Balázs (KRC Genk)
Bori Gábor (MTK Budapest)
Leandro (DVSC-TEVA)
Tőzsér Dániel (AEK Athén)
Filkor Attila (FC Internazionale)
Hajnal Tamás (Karlsruhe FC)
Buzsáky Ákos (Plymouth Argyle)
Dzsudzsák Balázs (DVSC-TEVA)
Halmosi Péter (Plymouth Argyle)
Támadók:
Gera Zoltán (West Bromwich Albion)
Farkas Balázs (Dinamo Kijev)
Priskin Tamás (Watford FC)
Rajczi Péter (Újpest FC)
Feczesin Róbert (Brescia Calcio)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.07. 18:19:36

Atesz írta:
Raziel írta:. Kisteleki István javaslatára egyelőre nem hívják meg Koman Vladimirt, gondolkodási időt hagynak neki

:shock: :?
Hagy gratuláljak neki.... :evil:
Atesz, csatlakozom hozzád. Kisteleki egy hülye f a s z. Ha az eszére hallgat, akkor úgyis Ukrajna válogatottját fogja választani, én is ezt tenném.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.07. 18:16:21

Raziel írta:. Kisteleki István javaslatára egyelőre nem hívják meg Koman Vladimirt, gondolkodási időt hagynak neki

Hagy gratuláljak neki.... :evil:
Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.08.07. 18:00:13

. Kisteleki István javaslatára egyelőre nem hívják meg Koman Vladimirt, gondolkodási időt hagynak neki

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.03. 14:14:31

Game90 írta:
Ordog írta:Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...
Most meg kikapunk Máltától, Norvégia és Görögország meg szépen elpicsáz minket :oops: :? Lothar Mátét nem kellett volna elküldeni.

Filkor maradjon most az Interben.

U.i. Marci, grat a cikkhez :wink:
Egyetértünk, igaz, hogy Matthäus sem volt tökéletes, mellesleg jól megtömte a zsebeit, de az biztos, hogy akkor legalább tudott harcolni a csapat.

UI: Köszi Csabi! :wink:
PCsabi
aka Game90

2007.08.03. 14:03:24

Ordog írta:Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...
Most meg kikapunk Máltától, Norvégia és Görögország meg szépen elpicsáz minket :oops: :? Lothar Mátét nem kellett volna elküldeni.

Filkor maradjon most az Interben.

U.i. Marci, grat a cikkhez :wink:
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 12:45:02

Marci írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149060
Mit gondoltok?
Szerintem Filkornak most el lehetne nézni, de Vladimirt mindenképp be kell hívni! Ő az ukránoknál játszana inkább, de amíg ott nem ismerik addig kell cselekedni! Elvégre már játszott a korosztályos válogatottakban...
Ennek a Koman Vladimirnak ukránok a szülei, de a gyerek születése után Magyarországra költöztek.
Hmm... Ezt már beszéltük valahol. És kb a lényeg, hogy Koman ha most döntene az Ukránokhoz menne, akik ha jól tudom már erősen gondolkoznak a behívásán. :(
/This time it's personal/
Marci
Capitá del Barça

2007.08.03. 12:14:15

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149060
Mit gondoltok?
Szerintem Filkornak most el lehetne nézni, de Vladimirt mindenképp be kell hívni! Ő az ukránoknál játszana inkább, de amíg ott nem ismerik addig kell cselekedni! Elvégre már játszott a korosztályos válogatottakban...
Ennek a Koman Vladimirnak ukránok a szülei, de a gyerek születése után Magyarországra költöztek.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.03. 11:38:34

Az általad említett jelzős szerkezet az autócenzúra hagyatéka... :D
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 11:25:30

grecki írta:Azon a meccsen én is kint voltam. Az a durva, hogy ott tényleg partiban voltunk, csak az a népmuvészeti cserépedény primadonna nem bevágta élete egyik legnagyobb gólját?!
Hát nem kevés ideig gondolkoztam a népművészeti cserépedényen, de aztán leesett, és röhögtem egy jót. :D:D:D
Egyébként pedig tény, hogy azon a meccsen is bebizonyosodott, hogy ha végig küzdenek, akkor egy jobb képességű csapat ellen még egy vereség is belefér, hiszen ti is kiemelitek, mint egy jó meccset. A másik pedig az, hogy a most - remélhetőleg - beérő fiatal tehetségekkel ennél sokkal többre is juthatnánk (és adja Isten hogy jussunk is).
Meglátjuk, én most már sokmindenben nem bízom előre...
norbi_fcb
Barça C

2007.08.03. 11:22:51

A mi csapatunk most feljutott nb 3-ba(elég gyengének látszik de küzdünk a jobbnál jobb eredményekért, még ha nem is sikerül). és nálunk a felnőtt csapatnál látszik, hogy legnagyobbrész az edzőn múlik az eredmény.
norbi_fcb
Barça C

2007.08.03. 11:16:26

Lord Dragon írta:
Perrero írta:magyarországon igenis jó pont ha valaki elszánt...
Ez tény. Ettől még szomorú...
Pedig igen is, hogy elszántak kellene lenni minden Magyar focistának, egyből változna a kép a Magyar "futballról"...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.03. 11:07:21

Ordog írta:Igazad van Tamás!!! Osztom a véleményed... Gera már nem az mint régen volt Lotharnál.

Épp emiatt kellett volna maradnia Matthausnak, mert ö ki tudta volna hozni a maximumot ezekböl a srácokbol, de a nagytudású rasszista Mészöly és társai kifúrták a helyéröl...

Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...

Várhidi mikor fogja így feldobni a társaságot mentálisan???? Félek töle hogy sosem....

De azért remélem, hogy Husztival, FIlkorral, Hajnallal, Priskinnel és a többiekkel ha majd beérnek(esetleg Németh?) király kis vállogatottunk lesz hamarosan :roll:
Azon a meccsen én is kint voltam. Az a durva, hogy ott tényleg partiban voltunk, csak az a népművészeti cserépedény primadonna nem bevágta élete egyik legnagyobb gólját?!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.03. 10:58:33

Igazad van Tamás!!! Osztom a véleményed... Gera már nem az mint régen volt Lotharnál.

Épp emiatt kellett volna maradnia Matthausnak, mert ö ki tudta volna hozni a maximumot ezekböl a srácokbol, de a nagytudású rasszista Mészöly és társai kifúrták a helyéröl...

Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...

Várhidi mikor fogja így feldobni a társaságot mentálisan???? Félek töle hogy sosem....

De azért remélem, hogy Husztival, FIlkorral, Hajnallal, Priskinnel és a többiekkel ha majd beérnek(esetleg Németh?) király kis vállogatottunk lesz hamarosan :roll:
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 10:54:19

Perrero írta:magyarországon igenis jó pont ha valaki elszánt...
Ez tény. Ettől még szomorú...
Shandor
Jugador d'estrella

2007.08.03. 10:18:16

Game90 írta:Emlékszek, amikor még Horváth Feri 2 góljával 2-2-t játszottunk az olaszokkal a VB-selejtezőn \:D/
Az nem volt semmi! Sosem felejtem el, mert az volt az első válogatott meccs, amit a helyszínen láttam. Azóta sem volt annyi ember a Puskás stadionban: 57000(!!!).
PCsabi
aka Game90

2007.08.03. 00:08:42

Krojf írta:Szerintetek mi lesz aznap este?
Egyértelmű magyar győzelet. Priskin szétsz.patja Cannavarót és vág nekik 2 gólt, a végeredmény 2-1 lesz, a 90. percben szépítenek az olaszok Iaquinta góljával.
Félretéve a "viccet", ha komolyan veszik az olaszok, akkor 4-5 gólt minimum kapunk.
Emlékszek, amikor még Horváth Feri 2 góljával 2-2-t játszottunk az olaszokkal a VB-selejtezőn \:D/
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.08.02. 23:15:06

Komáim!
Ma, augusztus 2.-án egy öttagú delegáció érkezett Olaszországból,
hogy az augusztus 22.-én esedékes magyar-olasz mérkőzéssel
összefüggő létesítmény- és szállásviszonyok ügyében tájékozódjon.
Meglátogattak egypár szállodát, megnézték a Puskás-stadiont és
egyéb más fontos felmérést végeztek.
Körülbelül ötvenfős delegációjuk számára keresték Budapesten
a tutit.
Attól én nem félek, hogy elrontjuk az aznapi estéjüket.
Csak úgy barátilag el fognak verni minket, mint eső a határt.
Szerintetek mi lesz aznap este?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
el fuero
Entrenador del Barça

2007.07.08. 16:54:26

Magyar válogatott, de futsal téma:

Portugália-III. Szabatéri Futsal Mundialitón

Magyarország-Angola 7-0
Magyarország-Horvátország 2-3
Magyarország-Portugália 1-5

3. helyért:
Magyarország-Horvátország 9-3
Forza Lazio!
rytuu
Jugador del Barça

2007.07.03. 14:53:37

barca99 írta:
varga tamás írta:Én nem azt várom Gerától, hogy Grétsy tanár úr szintjén művelje a magyart, vagy hogy atomtudósként az
Off: Ettől a névtől még mindig kiver a víz. Egy féléven keresztül hallgattam (kellett volna) hogy ő, és a nyelvművelők mekkora fszok. :)
Off: nem kell bántani az öreget, jófej sztem. :D
A témához pedig csak annyit, h valamilyen szinten igaza van Tamásnak, mert sok focista tényleg szinte csak a labdakergetéshez ért, egy normális mondatot nem képesek kinyögni. Ez tényleg ciki, főleg, ha még nemzetközi szinten is elismert. Akkor tanuljon meg normálisan beszélni. De ez nem csak a foci területére igaz sajnos! És nem lehet általánosítani a magyarokra (pedig sok példát felhozhatnánk). Sőt, ha még ilyen háttérinformációk is kezükben vannak az életéről, akkor elnézőbbnek kéne lenni vele. De önkritikával mindenkinek rendelkeznie kell(ene).
Kép
Válasz küldése