Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kisteleki egy undorító genny alak...kinézetről nem szoktam messzemenő következtetéseket levonni,de ennek elég ránézni a tenyérbemászó fejéregajeraro írta:Komolyan mondom mikor fogunk menni tüntetni,h menjen a büdös életbe Kisteleki???
Szörnyű![]()
![]()
Tisztelem Komant mert tényleg vitte valamire(már ennyi idősen is
) de nehogy már a nyúl vigye a puskát!
Ha akar akkor itt az ideje ha nem akkor meg menjen az ukránokhoz úgyis jobb az életszínvonal!
Vanczák,Tóth,Rajczi???
Mit keresnek a válogatotba!
És ideje lenne már Husztival is tisztázni az ügyet sok Barca drukker örömére hátha Cannavaro megijed tőle!
Atesz, csatlakozom hozzád. Kisteleki egy hülye f a s z. Ha az eszére hallgat, akkor úgyis Ukrajna válogatottját fogja választani, én is ezt tenném.Atesz írta:Hagy gratuláljak neki....Raziel írta:. Kisteleki István javaslatára egyelőre nem hívják meg Koman Vladimirt, gondolkodási időt hagynak neki
![]()
Egyetértünk, igaz, hogy Matthäus sem volt tökéletes, mellesleg jól megtömte a zsebeit, de az biztos, hogy akkor legalább tudott harcolni a csapat.Game90 írta:Most meg kikapunk Máltától, Norvégia és Görögország meg szépen elpicsáz minketOrdog írta:Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...![]()
Lothar Mátét nem kellett volna elküldeni.
Filkor maradjon most az Interben.
U.i. Marci, grat a cikkhez
Most meg kikapunk Máltától, Norvégia és Görögország meg szépen elpicsáz minketOrdog írta:Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...
Hmm... Ezt már beszéltük valahol. És kb a lényeg, hogy Koman ha most döntene az Ukránokhoz menne, akik ha jól tudom már erősen gondolkoznak a behívásán.Marci írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=149060
Mit gondoltok?
Szerintem Filkornak most el lehetne nézni, de Vladimirt mindenképp be kell hívni! Ő az ukránoknál játszana inkább, de amíg ott nem ismerik addig kell cselekedni! Elvégre már játszott a korosztályos válogatottakban...
Ennek a Koman Vladimirnak ukránok a szülei, de a gyerek születése után Magyarországra költöztek.
Hát nem kevés ideig gondolkoztam a népművészeti cserépedényen, de aztán leesett, és röhögtem egy jót.grecki írta:Azon a meccsen én is kint voltam. Az a durva, hogy ott tényleg partiban voltunk, csak az a népmuvészeti cserépedény primadonna nem bevágta élete egyik legnagyobb gólját?!
Pedig igen is, hogy elszántak kellene lenni minden Magyar focistának, egyből változna a kép a Magyar "futballról"...Lord Dragon írta:Ez tény. Ettől még szomorú...Perrero írta:magyarországon igenis jó pont ha valaki elszánt...
Azon a meccsen én is kint voltam. Az a durva, hogy ott tényleg partiban voltunk, csak az a népművészeti cserépedény primadonna nem bevágta élete egyik legnagyobb gólját?!Ordog írta:Igazad van Tamás!!! Osztom a véleményed... Gera már nem az mint régen volt Lotharnál.
Épp emiatt kellett volna maradnia Matthausnak, mert ö ki tudta volna hozni a maximumot ezekböl a srácokbol, de a nagytudású rasszista Mészöly és társai kifúrták a helyéröl...
Mikor fogok én még1 olyan magyar vállogatottat látni, mint a svédek ellen legutóbb??? Igaz kikaptunk egy 90. percben lött góllal, de ott a helyszínen közel teltház elött a srácok lehozták még a csillagokat is...
Várhidi mikor fogja így feldobni a társaságot mentálisan???? Félek töle hogy sosem....
De azért remélem, hogy Husztival, FIlkorral, Hajnallal, Priskinnel és a többiekkel ha majd beérnek(esetleg Németh?) király kis vállogatottunk lesz hamarosan
Ez tény. Ettől még szomorú...Perrero írta:magyarországon igenis jó pont ha valaki elszánt...
Az nem volt semmi! Sosem felejtem el, mert az volt az első válogatott meccs, amit a helyszínen láttam. Azóta sem volt annyi ember a Puskás stadionban: 57000(!!!).Game90 írta:Emlékszek, amikor még Horváth Feri 2 góljával 2-2-t játszottunk az olaszokkal a VB-selejtezőn
Egyértelmű magyar győzelet. Priskin szétsz.patja Cannavarót és vág nekik 2 gólt, a végeredmény 2-1 lesz, a 90. percben szépítenek az olaszok Iaquinta góljával.Krojf írta:Szerintetek mi lesz aznap este?
Off: nem kell bántani az öreget, jófej sztem.barca99 írta:Off: Ettől a névtől még mindig kiver a víz. Egy féléven keresztül hallgattam (kellett volna) hogy ő, és a nyelvművelők mekkora fszok.varga tamás írta:Én nem azt várom Gerától, hogy Grétsy tanár úr szintjén művelje a magyart, vagy hogy atomtudósként az