Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy DECOraÁdám02 írta:Nem tudom de aki a más-ra szavazott az kire gondolt?Gondolom Xavira de azért megkérdezem!
........ nem hiszem.LG írta: MiértHenry jobb játékos.
erre azért ne vegyél mérgetMarci írta:Nyilván a szenzáció miatt, hogy végre itt játszik, másrészt szerintem több gólpasszt várhatunk tőle.
Én speciel Yaya Toure-ra gondoltam.Ádám02 írta:Nem tudom de aki a más-ra szavazott az kire gondolt?Gondolom Xavira de azért megkérdezem!
Nyilván a szenzáció miatt, hogy végre itt játszik, másrészt szerintem több gólpasszt várhatunk tőle.LG írta:Miértsasi1 írta:elég érdekes, hogy aszavazásban csak 2.3 %-on állKi lesz a Barca legmeghatározóbb játékosa idén?![]()
Henry meg 8,3![]()
Henry jobb játékos.
Miértsasi1 írta:elég érdekes, hogy aszavazásban csak 2.3 %-on állKi lesz a Barca legmeghatározóbb játékosa idén?![]()
Henry meg 8,3![]()
szavazásban csak 2.3 %-on állKi lesz a Barca legmeghatározóbb játékosa idén?
Emlékszem a tavalyi évre,csupán egy észrevétel volt,de azért most annyiban más a helyzet,h Giovanni,és Titi is itt van,sőt egyik elég gólérzékeny...de szerintem sem lesznek gondok,illetve nagyon remélem!Bodi írta:Én is aggódnék,ha nem emlékeznék a tavalyi évre.ozsimiki írta:Egyre több meccset játszanak le a srácok,és Eto'o nem lövöldözi a gólókat...tudom van más aki megteszi (R10,GIOVANNI,) de szerintem ha idény kezdeti időszakában is így lesz,akkor abból nem jól jövünk ki...nem úgy ismerem a Kamerunit aki elmenne szó nélkül,h neki nem megy a cucc,de többieknek meg nagyon....
Remélem csak felkészülési meccseken marad benne a gól...
A felkészülési meccseken abszolut nem lőtte a gólokat,ráadásul mezőnyben sem ment neki.
Elkezdődött a bajnokság és rögtön minden meccsen beköszönt...
Eto'o-val nem lesz gond,nem az ő játékán fog múlni a csapat eredményessége.
Én is aggódnék,ha nem emlékeznék a tavalyi évre.ozsimiki írta:Egyre több meccset játszanak le a srácok,és Eto'o nem lövöldözi a gólókat...tudom van más aki megteszi (R10,GIOVANNI,) de szerintem ha idény kezdeti időszakában is így lesz,akkor abból nem jól jövünk ki...nem úgy ismerem a Kamerunit aki elmenne szó nélkül,h neki nem megy a cucc,de többieknek meg nagyon....
Amúgy is sokat mozog ki a szélre, de szerintem most még jobban inkább csak ilyen kiszolgáló szerept szán neki Rijkaard ezekre a meccsekre. Próbálgatja a variációkat, szerintem nem arról van szó, hogy elfelejtett gólt lőni. Ha kelleni fognak, akkor szerintem majd hozza magát.ozsimiki írta:Egyre több meccset játszanak le a srácok,és Eto'o nem lövöldözi a gólókat...tudom van más aki megteszi (R10,GIOVANNI,) de szerintem ha idény kezdeti időszakában is így lesz,akkor abból nem jól jövünk ki...nem úgy ismerem a Kamerunit aki elmenne szó nélkül,h neki nem megy a cucc,de többieknek meg nagyon....
Igen, már bennem is felmerültek hasonló gondolatok. Nekem is feltűnt, hogy hiányoznak a góljai, írni is akartam. De nem akartam, hogy azzal jöjenek néhányan, hogy már megint kárrogok. Reméljük, a szezon kezdetére megtalálja a góllövő csukáját. Gyerünk Samu, bízunk benned, szurkolunk Neked!ozsimiki írta:Egyre több meccset játszanak le a srácok,és Eto'o nem lövöldözi a gólókat...tudom van más aki megteszi (R10,GIOVANNI,) de szerintem ha idény kezdeti időszakában is így lesz,akkor abból nem jól jövünk ki...nem úgy ismerem a Kamerunit aki elmenne szó nélkül,h neki nem megy a cucc,de többieknek meg nagyon....