Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért Rivaldó is szépet fetrengett a brazil-török meccsen, amikor sípcsonton rúgták...gnorbert írta: Egy valódi sportember nem viselkedik így (SOHA, nemhogy rendszeresen), ezért nem lehet egy lapon emlegetni őket.
Beckham idesorolásával messze nem értek egyet. Neki-futballtudás terén- semmi keresnivalója a valódi sztárok között. Ha valaki tud ívelni, meg jól lőni a szabikat, az jó dolog. De nem elég, hogy egy Laudruppal, vagy egy Romárióval-akinek a kisujjában több volt-egy kalapba tegyük.mypeter írta:Elkalandoztunk a témától. Amit írtam: Maradona, Rivaldo, Ronaldinho, Zidane mint futballtudás összemérhető és kb. azonos szint. Zsenik! Ennyi.
Hozzájuk nem hasonlítható Figo, Beckham, Sztoicskov, Romário, Laudrup, stb. akik valamiben zseniálisak voltak, de "csak" hihetetlen nagy focisták voltak.
Itt nem a patkányságról beszélek (pl Maradona Barca mezben szállt páros lábbal bele az álló ellenfél mellkasába), nem emberi tulajdonságokról, hanem istenáldotta veleszületett képességekről.
Roniee21 írta:Romáriót azért én oda sorolnám(sztem mások is)
Ronaldo pedig ezek közül kihagyhatatlan!
Ilyen nével mit is írhatál volna.zizou fan írta:Azért ebben nem lennék olyan biztos.fcbarcelonazsombi írta:Zidane egy zseni. De Rivaldo több nála, mert ő maga volt a csapat. A francia sosem volt olyan vezér a pályán mint Rivaldo.
Rivaldo11 írta:Nem volt, és nem is lesz még egy olyan játékosunk, aki EGYSZEMÉLYBEN ennyire a hátán vinné a csapatot.
A sok sok felejthetelen alakításai közül a legkedvesebbek:
-Természetesen az a bizonyos ollózás...kommentár nem kell.
-A 97'es El Clasícón mutatott játéka (3:2-re nyertünk)
-Félpályás gól az Atletico Madridnak-már bajnokként kaptunk ki 5:2-re.( 98 tavasza)
-A Milan elleni mesterhármasa...Istenem...Behúzza a szabit laposan a sorfal alatt a következőt meg a sorfal felett...utána a csukafejes.
-Még a Depor játékosa volt, amikor hatalmas szlalom végén 16-ról rabonás mozdulattal lőtt kapura-a kapus hatalmas bravúrral nyomta ki a felsőből.
Lehetne sorolni még naphosszat. A lényeg: Maradona óta a legnagyobb zseninek tartom. Ronaldo, Zidane, Figo, és a többiek ide vagy oda.
Ja, ha nem az a majom gál lajos lett volna az edző. Nem isértem, Gaspart hogyan engedhetett ennek a hollandusnak. Persze, ép ésszel azt sem lehetett felfogni, h 2002 nyarán Van Gaal visszatér a kispadra. Bele is buktak, mindketten a manőverbe.Lord Dragon írta:És ha belegondolok hány jó éve lehetett volna még a Barcában
<3 Rivaldo
Azért Ronaldinho vagy Zidane sem vmi nagyképümypeter írta:ÉS a tényleg zseni világsztár szuperfocisták közül (Romário, Ronaldo, Ronaldinho, Zidane, Maradona és hasonló kaliberű 1-2 játékos) messze a legszerényebb és legszimpatikusabb. (Messit még nem számítom ide, de csak percek kérdése)
Inkább nem is gondolok rá! Egyik kedvencem volt, nagyon sajnálom, hogy így alakult!Lord Dragon írta:És ha belegondolok hány jó éve lehetett volna még a Barcában
<3 Rivaldo
fcbarcelonazsombi írta:A selejtezökön sem játszott , mert nem hivták be a keretbe. Rutinjával biztos meccseket tudot volna el dönteni vb-on. De nem hivták be inkáb hivtak ilyen kis senkiházi robinhokat.mypeter írta:Még ma is zseniálisan játszik. Nem értem, hogy a vb keretbe miért nem fért bele tavaly, pedig több selejtezön játszott is, jól!