Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szntem is x lesz!Ádám02 írta:1.Bayern(sajna)
2.Stuttgart
3.Schalke
4.Werder
És szerintem x lesz a mai meccs!

Hát nem csoda h annyi marhaságot ír a samsungsport...Bazz...Hannover 4.A bajnokság végén az első hét sorrendje a SamsungSport szerkesztőinek tippje szerint:
1. Bayern München
2. Schalke
3. Werder Bremen
4. Hannover
5. Hamburg
6. Leverkusen
7. Hertha...
Úúúúú, arra emléxem, én sajnáltam az olaszokat, meg a Baggioékat is komáltam és erre kirúgja a stadionból...ozsimiki írta:Olaszokéban is benne volt,és emlékszünk a Vb döntőre![]()
![]()
Örültem volna ha kipottyan a Bayern
És a hollandok?Lord Dragon írta:Jah, bár a mi (magyarok) vérében benne van hogy 11-est nem vagyunk képesek berúgni
Olaszokéban is benne volt,és emlékszünk a Vb döntőreLord Dragon írta:Jah, bár a mi (magyarok) vérében benne van hogy 11-est nem vagyunk képesek berúgniÁdám02 írta:És az a magyar is kihagyta a tizenegyestkár hogy nem esett ki a Bayern...

Jah, bár a mi (magyarok) vérében benne van hogy 11-est nem vagyunk képesek berúgniÁdám02 írta:És az a magyar is kihagyta a tizenegyestkár hogy nem esett ki a Bayern...
És az a magyar is kihagyta a tizenegyestLord Dragon írta:Egyébként pedig én is nagyon szorítottam a kiscsapatnak, főleg hogy volt egy magyar náluk. Dehát Kahn még mindig Kahn...
pfff első kimaradtdali írta:jönnek a 11-esek