Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2 honapja vagyok Kolumbiaban egyedul, csak boldogulok a nyelvvel. Raadasul Venezuela itt van egy kopesre. Szal en kimentem volna...ozsimiki írta:Vicces...noname írta:jelwaz írta: ki az ahulye, aki nem?ozsimiki írta:1dül nem mentem volna ki![]()
Szerintem meg írni sokmindent lehet,de ha vki egy világnyelvvel sincs tisztában,akkor már nem olyan egyszerű a dolog...én nem mentem volna ki egyedül...szerintem meg még sokan nem
Nekünk is nem rég lett. Most 8 hetes, németjuhász, Jack.Szandi írta:Szegény...ez szívás... oh... VAN KISKUTYÁM
Vicces...noname írta:jelwaz írta: ki az ahulye, aki nem?ozsimiki írta:1dül nem mentem volna ki![]()
jelwaz írta:Hat en majd felrobbanok! Tegnap kibontottam egy kb. egy honapja a hutoben allo sort. A sorgyar nyeremenyjateka volt, hogy a kupakban talahato felirat megmutatja mit nyertel. Es az enyemben mi volt? Nem, nem focilabda, nem focimez, hanem ,,UTAZAS A COPA AMERICARA 2007". Kinomban rohogtem, aztan sirvarohogtem, aztan nem szolaltam meg 2 oraig es csak meredtem magam ele. Na jo nem, rohogtem egyet azt kesz. Mer sajnos [auto_cenzúra] se ert volna, ha sirok... De rosszul esett. Meg most is. En soha nyertem semmit, meg egy ragot se... Es most?... Most se...
Hát ez nem semmi!jelwaz írta:Hat en majd felrobbanok! Tegnap kibontottam egy kb. egy honapja a hutoben allo sort. A sorgyar nyeremenyjateka volt, hogy a kupakban talahato felirat megmutatja mit nyertel. Es az enyemben mi volt? Nem, nem focilabda, nem focimez, hanem ,,UTAZAS A COPA AMERICARA 2007". Kinomban rohogtem, aztan sirvarohogtem, aztan nem szolaltam meg 2 oraig es csak meredtem magam ele. Na jo nem, rohogtem egyet azt kesz. Mer sajnos [auto_cenzúra] se ert volna, ha sirok... De rosszul esett. Meg most is. En soha nyertem semmit, meg egy ragot se... Es most?... Most se...
Biztos van valami tanulsága, de nem jut eszembe, hogy mijelwaz írta:Hat en majd felrobbanok! Tegnap kibontottam egy kb. egy honapja a hutoben allo sort. A sorgyar nyeremenyjateka volt, hogy a kupakban talahato felirat megmutatja mit nyertel. Es az enyemben mi volt? Nem, nem focilabda, nem focimez, hanem ,,UTAZAS A COPA AMERICARA 2007". Kinomban rohogtem, aztan sirvarohogtem, aztan nem szolaltam meg 2 oraig es csak meredtem magam ele. Na jo nem, rohogtem egyet azt kesz. Mer sajnos [auto_cenzúra] se ert volna, ha sirok... De rosszul esett. Meg most is. En soha nyertem semmit, meg egy ragot se... Es most?... Most se...