Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dudek lengyelMouti írta:Heh real építi a jövő csapatát,Dudek,Metzelder,most meg talán jön Ballack.Oliver Kahn még hiányzik Suszter csapatából,a végén még elnémetesednek.
Kösz h felvidítottál!DJ REAL Bee írta:Igaza van mi? Mert? Sokat nem változott a keret, ha továbbra is motiálatlanok hajatokra kenhetitek az igazolásokat. Erről nulla info van, és rólunk is, szóval így előzetesen nincs olyan hogy egyértelmű esélyes.Hol itt az összefüggés Eh? Igaza van, az miért lenne tiszteletlenség
Mert ennek megint az lehet a vége, hogy ti vesztettétek el![]()
Sokat nem változott a keretünk mi?DJ REAL Bee írta:Igaza van mi? Mert? Sokat nem változott a keret, ha továbbra is motiálatlanok hajatokra kenhetitek az igazolásokat. Erről nulla info van, és rólunk is, szóval így előzetesen nincs olyan hogy egyértelmű esélyes.Hol itt az összefüggés Eh? Igaza van, az miért lenne tiszteletlenség
Mert ennek megint az lehet a vége, hogy ti vesztettétek el![]()
Miről beszélsz? Új idény elé nézünk, a tavalyi bajnoki címetek itt már nem sokat számít. Vagy szerinted egy bajnoki cím után automatikusan jár a következő?DJ REAL Bee írta:Kis tisztelet barátom...Már meg ne haragudj, de attól hogy ti vagytok a címvédők, miért lennétek jobb helyzetben?
Visszatérve az előző gondolatomhoz:
Sportingbet a spanyol bajnokság legnagyobb esélyese: 1. Barca (1,75), 2. Madrid (2,75)
Bwinnél a BL legnagyobb esélyese: 1. Barca (6)... 4. Madrid (9)
Bwinnél a spanyol bajnoskág legnagyobb esélyese: 1. Barca (1,8 ), 2. Madrid (2,7)
William Hill: BL :1. Barca (5)...6. Madrid (10)
És még lehetne sorolni, vagyis a szakértők egybehangzó véleménye az, hogy a Barcelona a legnagyobb esélyese a bajnokságnak, sőt még a BL-nek is...
Igaza van mi? Mert? Sokat nem változott a keret, ha továbbra is motiálatlanok hajatokra kenhetitek az igazolásokat. Erről nulla info van, és rólunk is, szóval így előzetesen nincs olyan hogy egyértelmű esélyes.Hol itt az összefüggés Eh? Igaza van, az miért lenne tiszteletlenség
Számtalanszor kiveséztük már Rijkaard hiányosságait és előnyeit pro és contra, a Rijkaard topikban vissza tudsz olvasni, ha gondolod. Nem akarok megint belefolyni, de a hátrányaival szerintem te is tisztában vagy, maximum türelmesebb vagy vele, vagy úgy gondolod, hogy ezek még beleférnek. Szerintem nem. Szakmailag szerintem egyáltalán nincs ott a legjobbak között, viszont remek pedagógusnak bizonyult. Vannak jó és rossz tulajdonságai is, mint mindenkinek, de én továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy nála jobb edzőre van szükségünk. Persze, ha idén képes a megújulásra és bizonyít, akkor lehet megváltoztatom a véleményemet.mypeter írta:Én Rijkaardot normális edzőnek tartom. Iniestát és Messit ennél jobban beépíteni nem lehetett volna. Messit jobb és Eto't bal oldalon tartani egyedi és kíváló elképzelés. Ronaldinho helyét így eltalálni is zseniális. Ő állította a fel a csapatot, amikor még a kiesés is szóba jöhetett. Ő találta meg a Ronaldinho-Davids páros helyét a középpályán. Felhozta a csapatot, nyert 2 bajnokságot és egy BL-t. Most pedig messze a legjobb gólkülönbséggel a bajnokkal azonos pontszámmal végzett a csapattal, és a BL-ben szintén azonos eredmény elérésével,i degenben lőtt kevesebb góllal esett ki, a későbbi döntős ellenében.
Én inkább a játékosok hozzáállását kritizálnám, mint az edzőt.
Viszont látom, hogy nemcsak neked, de sok eurobarcásnak az a véleménye, hogy Rijkaard a "púp".
Hol itt az összefüggésDJ REAL Bee írta:Kis tisztelet barátom...Már meg ne haragudj, de attól hogy ti vagytok a címvédők, miért lennétek jobb helyzetben?
Kis tisztelet barátom...Már meg ne haragudj, de attól hogy ti vagytok a címvédők, miért lennétek jobb helyzetben?
Mert ti nem szerettétek meg Eto'o-t? Hagyjuk már ezt... Vagy Luis Enrique-t, de erre lehet nem emlékszelDe 4 meccs alatt.Még alig láthatta játszani, akinek eddig semleges volt savi és most megszereti az csak azért szereti, mert tőlünk van.
Már meg ne haragudj, de attól hogy ti vagytok a címvédők, miért lennétek jobb helyzetben? Ennek mi köze van a nyári igazolásokhoz? Mert én úgy gondolom, a ténynek, hogy ki van jobb helyzetben sok köze nincs az elmúlt szezonhoz. Azóta történt egy s más. Nem a bajnoki címnek kell kifutni a pályára, és játszani, hanem a játékosoknak. És a jobb játékosok nálunk vannak.zizou fan írta: Jaj, igen, mint mindig. Mint most júniusban.![]()
Az ember nem reménykedhet, és egy MADRIDISTA nem foghatja arra a SAJÁT csapata vereségét, amire akarja, mert az eurobarcás tím nem adja meg rá a zengedélyt. Hol van ehhez köze egy barcásnak? HOL? Talán a kedves barcásoknak kellene transzban lenniük, hogy nyerjenek már idén egy trófeát, ha ezúttal nem sikerült. Nekünk ez volt három évig, közben a barca két bajnokságot (2005, 2006) és egy BL-t (2006) is nyert, de azért ne szálljon már el ennyire a ló veletek, főleg ne egy számotokra CSALÓDÁSSAL záródó év után. Felhívnám a figyelmet, hogy a CÍMVÉDŐ továbbra is a REAL MADRID, aki pedig megpróbálja visszavenni az első helyet, az a Barcelona. NEM mi vagyunk rosszabb helyzetben, mégis úgy viselkedik itt némelyik egyén, mintha legalábbis triplázott volna a kedves katalán egyesület. NEM! Vegyünk már vissza egy kicsit az arcból, mert mi, a REAL MADRID vagyunk jobb helyzetben.
Ennyit szerettem volna, ez már régóta kikívánkozott belőlem. Ne féljetek, nem várom el, hogy bárki érdemben, a mondanivaló lényegére, normálisan reagáljon.
grecki írta:Egy normális edzővel szerintem simán lepottyant volna a bajnokság (minimum)! Rijkaard rebeghet pár imát istennek és allahnak is, hogy megvan még a zsíros állása.mypeter írta:Grecki, úgy látszik teljesen egyetértünk a lényegben. Egy különbség van, én a fásultságot nem Rijkaard számlájára írom. Inkább a csapatéra. illetve a rossz motiválási rendszerre (amit persze nem ismerek igazából). Rijkaardot én csal Oleguer játszatása miatt hibáztatom, de gyanítom, hogy ez nem Rijkaard döntése, hiszen játszott ő azon a poszton, hanem inkább valami felsőbb katalán érdek.
De 4 meccs alatt.Még alig láthatta játszani, akinek eddig semleges volt savi és most megszereti az csak azért szereti, mert tőlünk van.Azt pedig magasról lex@rom h ki a címvédő. Most nekünk áll a zászló, azzal már semmit se értek h tavaly ti lettetek a bajnokok.grecki írta:Nem attól lesz valaki divatdrukker, mert a riválistól igazolt játékost megszereti...
Hogy Ti mennyire nevetségesek tudtok lenni...Aki itt elkezdett esélyeket latolgatni a következő bajnokságot illetően, az Te vagy, s nem én. Így nem állítaottam azt sem, hogy mi vagyunk az esélyesebbek, ezt megint csak te akarod belebeszélni. Ha elolvasnád a teljes HSZem, akkor erre Te is rájönnél.Sőt, a múltat sem én hoztam fel, hanem Te. Azt viszont engedd meg, hogy kuncogjak egy kicsit a vereségeteken. Köszi.zizou fan írta:Jaj, igen, mint mindig. Mint most júniusban.Zozzy 5 írta:Alakulamolekula...
Eddig ugyan azt csinálják, mint mindíg...Nagy a reménykedés, aztán jön a sírás.![]()
Az ember nem reménykedhet, és egy MADRIDISTA nem foghatja arra a SAJÁT csapata vereségét, amire akarja, mert az eurobarcás tím nem adja meg rá a zengedélyt. Hol van ehhez köze egy barcásnak? HOL? Talán a kedves barcásoknak kellene transzban lenniük, hogy nyerjenek már idén egy trófeát, ha ezúttal nem sikerült. Nekünk ez volt három évig, közben a barca két bajnokságot (2005, 2006) és egy BL-t (2006) is nyert, de azért ne szálljon már el ennyire a ló veletek, főleg ne egy számotokra CSALÓDÁSSAL záródó év után. Felhívnám a figyelmet, hogy a CÍMVÉDŐ továbbra is a REAL MADRID, aki pedig megpróbálja visszavenni az első helyet, az a Barcelona. NEM mi vagyunk rosszabb helyzetben, mégis úgy viselkedik itt némelyik egyén, mintha legalábbis triplázott volna a kedves katalán egyesület. NEM! Vegyünk már vissza egy kicsit az arcból, mert mi, a REAL MADRID vagyunk jobb helyzetben.
Ennyit szerettem volna, ez már régóta kikívánkozott belőlem. Ne féljetek, nem várom el, hogy bárki érdemben, a mondanivaló lényegére, normálisan reagáljon.