Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MIért lenne áruló? Max nem akkora Barcás, mint amekkorának beállította magát. Semmivel nem kötődött hozzánk, csak egy nyilatkozattal. Ettől nem áruló.zozoen írta:áruló!pedig sztem is jó lett volna.
Azért ez az áruló titulus egy kicsit túlzás, azt hiszem nem mint Barca-játékos hagyta el a klubot a Madridért...Ha Drenthe áruló egy Barca-drukker számára akkor mindenki az aki a madridban játszikzozoen írta:áruló!pedig sztem is jó lett volna.
Mert rijkard ott játszatja... Ronnie sem bal szélső erdetileg... Gio eredeti posztja DEco-é.mypeter írta:Én csak az elmúl 3 meccsen, meg az egyiptomi barátságoson láttam Dos Santost, de nekem egyértelműen szélsőcsatárnak tűnik.
És Deco posztján is jó nem?noname írta:Gio sztem támadásban bárhol bevethető.Ugyanolyan jó Messi és Roni posztján is, az U 20asoknál pedig még asszem csatárként is játszott.Nagyon sokoldalú, ezért fog sztem elég sok lehetőséget kapni.
Gio sztem Messi cseréje lehet leginkább. Vagy 4-3-3-ban irányító. Frank a legutóbbi meccsen is külön kiemelte, hogy milyen jó volt. Sztem a lehetőségekhez mérten kellő időt fog kapni.danko94 írta:Mostmár úgyérzem felesleges volt henry-t idehozni.....Nagyon jó játékosnak tarom de leigazolásával nem nagyon fog lehetőséget kapni Bojan v Gio...
danko94 írta:Mostmár úgyérzem felesleges volt henry-t idehozni.....Nagyon jó játékosnak tarom de leigazolásával nem nagyon fog lehetőséget kapni Bojan v Gio...
Elsőnek azt hittem Giora, hogy van Bronckhorstot
Remélem megy, s nem marad! Inkább Bojan kapjon lehetőséget!noname írta:Bojanon én nem tudok elmenni.Volt szó arról h megy kölcsönbe, de haminden igaz, akkor ő maga mondta h inkább maradna a nagyokkal.Ha ő ezt akarja, akkor hadd maradjon!Guddyval úgyse lehet tudni h mi lesz...
Tényleg,jó lenne ha elvinné Maxit,én Bojan-t nem adnám kölcsönbe!noname írta:Stoichkov Maxit akarja leigazolni,Gio és Krkic pedig kölcsönbe kéne neki
Maxit sztem vihetné, Giora esélye sincs, számítanak rá az első csapatnál.Krkic ha nem akar menni, nem megy el kölcsönbe, márpedig nem akar. Maxit lehet tényleg elviszi.Végülis mindnki jól járna.Maxi végre bizonyíthat, nekünk pedig felesleges.