Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a jelenlegi Barca nem égne 2-0-ra a PSV ellen. Gyerünk Ronald, mutasd meg mit ér a Barca szív!sergi1989 írta:azért a psv nem beijing guoan....
szal nem kéne annyira verni a mellényt..
Én is ezt mondom.LG írta:Akkor vegyék meg Ballackotnoname írta:2-0Amúgy a Real Nasrit is akarta, sokáig úgy volt h jövőre megegyeztek vele, de ha jönne Ballack, akkor nem hiszem h már kéne nekik Nasri.
Én se igazán hiszem, mert a PSV jobb, mint a Lokomotiv...noname írta:A múltkor mákjuk volt, a meccs végére meg elfáradt a Lokomotiv.Most nem hiszem h ez megtörténhet.
Akkor vegyék meg Ballackotnoname írta:2-0Amúgy a Real Nasrit is akarta, sokáig úgy volt h jövőre megegyeztek vele, de ha jönne Ballack, akkor nem hiszem h már kéne nekik Nasri.
A múltkor mákjuk volt, a meccs végére meg elfáradt a Lokomotiv.Most nem hiszem h ez megtörténhet.Sharkinho írta:Múltkor is innen álltak felnoname írta:2-0![]()
Igaz, ez a PSV, de még nyerhetnek...
Ez k.rvára nem vicces. Azt, hogy Sanyit fikázod, még akár meg is érthetném, ha akarnám, de Husztival mi bajod? Láttam a meccset, jól játszott, a góljánál pedig hidegvérű volt. Majd ha akárcsak annyit is elérsz, mint Torghelle, lehet fikázni...Sylvinho_ írta:Az AS szerint Huszti és Torghelle is a Real Madrid csapatához igazol!