Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Jó hallod mer kínaiak. najó nemvagyok rasszista! bocsánat az összes kínaitól a világon.(sok van )Gauchomester írta: bár első ránézésre nem ott van, pedig a kínaiak oda írták...
? merthogy? zambi-oli-thuri-abi, minek kell ide touré??? ő elvan ott előrébb xaviék mögött.Gauchomester írta:A felállás szerint Toure a védelem tengelyében kap ma helyet, kíváncsi leszek, milyen teljesítményt nyújt ott...
bár első ránézésre nem ott van, pedig a kínaiak oda írták...
Biztos, hogy nem.Gauchomester írta:A felállás szerint Toure a védelem tengelyében kap ma helyet, kíváncsi leszek, milyen teljesítményt nyújt ott...
Nem is annak vettemMihu írta:Nem leb.szásnak szántam...Hidd el én is ugyan úgy reménykedek mint te vagy szerintem akárki itt a fórumon De most kipihente magát és újult erővel jön vissza a következő idényre és ha triplázás nem is de egy duplázásban benne lennék minden további nélkül...Bajnokság+BL persze Amúgy hogy játszottunk a 2. félidőben? Mypeter vagy valaki lökjön már vmi info-t plsLord Dragon írta: Inkább csak a reményeimet fejeztem ki, egyébként teljesen igazad van