Szted mé' nem???ozsimiki írta:Szntem nembarca99 írta:HFCB jön a talira? Mármint nem személyenként a fórumtalira, hanem csapatként, ellenfélnek fociban.

Meg kéne kérdezni...
Ezt támogatom én is.Zozzy 5 írta:Szerintem inkább menjünk biztosra, és foglaljunk egy aránylag távolabbi pályát. Csak legyen foci...Aztán majd sétálunk egy kicsit legfeljebb
Szntem nembarca99 írta:HFCB jön a talira? Mármint nem személyenként a fórumtalira, hanem csapatként, ellenfélnek fociban.
nem lenne nehéz pályát találni, de közel kell lennie az étteremhez...[/quote]Perrero írta:
Inkább mint a margitszigeti bohóckodás..Game90 írta:És ki akar betonpályán játszani?Zozzy 5 írta:Csak találunk vmi helyet, mondom, végső esetben csak lesz egy betonpálya![]()
Sportmúlt...Krojf írta:Zozzy 5 Koma!
Cápika egy kicsit lomhának írt le.
Nekem 2 kör a Margitszigeten belefér 50 percbe is,
úgyhogy ehhez lehet gondolkoznod.
Remélem, hogy tehetünk egy csekélyke effektust
az állóképességünkért és bele fog férni az időnkbe
és a tervünkbe.
Mellesleg Te milyen sportmúlttal rendelkezel?
Azért kérdezem, mert ilyen aranyosan jelentkeztél a
közös futási lehetőségre.
Kíváncsi erre Krojf komád.
Hát, mi minden nap azon játszunk, igaz, hogy a csukáim nem bírják tovább 2 hónapnál, de 1 alkalom szerintem belefér, senki nem halna beleGame90 írta:És ki akar betonpályán játszani?Zozzy 5 írta:Csak találunk vmi helyet, mondom, végső esetben csak lesz egy betonpálya![]()
És ki akar betonpályán játszani?Zozzy 5 írta:Csak találunk vmi helyet, mondom, végső esetben csak lesz egy betonpálya
Perrero írta:Madridista nem jön talin...
Vagyúgy...ozsimiki írta:Egyenlőre csak lovag,az úrat ki kell érdemelni![]()
![]()
![]()
Egyenlőre csak lovag,az úrat ki kell érdemelniLord Dragon írta:Sárkány úrozsimiki írta:Sárkány lovag:...![]()
És köszönöm az infokat
Sárkány úrozsimiki írta:Sárkány lovag:...