Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nagyon nem tetszik, hogy mit művelnek! Nedvednél is mi volt!Ádám02 írta:Hát ezt nem csinálhatja a Juve minden játékossal ilyen szerződést akarnak aláiratni nem fogok csodálkozni ha senki nem marad a juvéban a régiek közül!
Azért ne felejtsük el, hogy nekik a bajnokság végén már mindegy volt, ígyis úgyis másodikok voltak. A Laziot 13, a Milant meg 14 ponttal előzték meg.Los Banditos írta:Tavaly volt egy 2. helyük, ami tényleg szép eredmény, de a városi rivális Lazio megszorongatta őket, ha a Milantól nem vonlak le pontot beelőzik őket, és a Juventust kizárták.
Meg kikaptak a West Hamtől.Los Banditos írta:A Roma viszont négyest kapott a Dortmundtól nem is olyan rég.Örülhetnek, ha a BL selejtezős helyekre odaérnek.
![]()
ja, úgy h a meccs előtt félórával találkoztak, a dortmund meg egy hónapja együtt nyomja...Los Banditos írta:A Roma viszont négyest kapott a Dortmundtól nem is olyan rég.Örülhetnek, ha a BL selejtezős helyekre odaérnek.
![]()
Internek mindig ilyen sz.r az előszezonjabarca99 írta:Az Inter meg 3-0-ra kapott ki. Akkor ők meg a 6-7. lesznek?
Asszem ez már a 2. meccse volt a Romában.Giuly góllal debütált, grat neki!
Azért nem játszott Juan, Pizarro, Perrotta, Mancini (kb a teljes kp).Raziel a Premiership topicban írta:gyenge lesz az a Roma. 4.5helyet megjósolom nekik.
Anno nekem is ez volt a "problémám". Arab országokba biztos nem mennek ilyen mezzel túrázni...varga tamás írta:Az Inter játékosok ebben a mezben elindulhatnak a Szentföld visszahódítására, mint anno a keresztesek. Teljesen olyan, mintha a johannita lovagrend öltözéke lenne. Szerintem elég gázos.
Az Inter játékosok ebben a mezben elindulhatnak a Szentföld visszahódítására, mint anno a keresztesek. Teljesen olyan, mintha a johannita lovagrend öltözéke lenne. Szerintem elég gázos.Sharkinho írta:
Ha ez az idegenbeli mez, akkor mér ez van a kezükben az új játékosoknak...
Nem vmi nagy probléma, csak érdekes...![]()
Elfér az ott, a meccsek alatt úgysem azt fogom nézninoname írta:Jobban is.Errőé a hazairól a gallér nagyon nem hiányzott.![]()