Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos Sheerer miattSzakacs írta:Nem tom hogy miert de nekem a newcastle egy nagyon szimpatikus csapat es meg ezert is remelem hogy nyerni fog
Én is szeretem őket.Nekem a Manchester City is szimpatikus.Szakacs írta:Nem tom hogy miert de nekem a newcastle egy nagyon szimpatikus csapat es meg ezert is remelem hogy nyerni fog
Hogy a Newcastle beelozzonSzakacs írta:Bizzunk a jo oreg Kluivert-ben
Nem tom mire arcoskodik...Boixos írta:ilyen nagy arcú gyökér a mourinho! nem baj, majd kisebbre cseréli a meccs után a búráját!
Ez igaz Boixos, de ebből az következik, hogy nem lesznek olyan mozgékonyak elöl. Viszont ettől még a védelmük kőkemény.Boixos írta:igazad van! de azért, ahogy elnéztem, a támadásaikban rendkívűl sok függ robbentől, ő viszi fel a zsugát, v őt ugratják ki, ő adja be az érkezőknek, v ő fejezi be góllal a bugit. szal sztem, attól függetlenül, h tele vannak jobbnál jobb zsugásokkal, azért nagyon sok múlik robbenen.
Azzé Lampard is képes magában eldönteni meccseket.Enrique írta:Ez nem szép dolog, fiúúk....![]()
![]()
![]()
...(YES!)
Azért van ám még náluk rendesen emberke, szal azért még így is jó lesz óvatosnak lenni...