Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzazz.Drogbának 3hétig nem kívánok gyógyulást,csak utána,miután kiestek....ez jó hír,bár most nagyon alpári vagyok,ha ezt mondom,de örülök.Ronaldinho22 írta:HALLOTTÁTOK? Az Eurosporton írták, hogy Drogba kidőlt a sorból és így nem jáccik a Barca ellen!!! Bocsi de ennek csak örülni tudok!!!
Barcaforever írta:Suliba 10 gyerekből 11 azt mondja h 3-0ra nyerünk.Mondjuk sztem ez egy kicsit sok de sztem hozni kéne vagy 1 vagy 2 - 0ra.
En az FMbe a csoportmeccseken 7-1re szívtam a cselszkitol. A visszavágon meg 1-0ra nyertem.Lujo írta:Én egyre bizakodóbb vagyok a továbbjutásunkkal kapcsolatban. Tudom semmit sem számít, de a 2004/05-ös BL döntőben simán 3:0-ra vertem a Chelsea-t.
1. Nem kell ordítani! Nagybetűs rész.aynas írta:MELYIK SZAVAMAT KELLENE CSILLAGOZNI?
HA MÁR NEM ISTENÍTEM A SRÁCOKAT AKKOR NEM IS VAGYOK BARCÁS? JA HOGY EZ ÍGY MEGY?
MINT MINDIG MOST IS NEKEM VOLT ÉS LESZ IGAZAM.
99-ÓTA NEM NYERTÜNK SEMMIT EZ TÉNY ÉS SZÉGYEN
HA VALAKI NEM ÉRT VELEM EGGYET EBBEN AZ FEJTSE KI HOGY MI A PROBLÁMÁJA.
Chelsa JA IGEN HÁNY MECCS ÓTA NEM KAPTAK GÓLT?
AZÉRT AZ A MADRID ÉS VILLAREAL ELLENI MECCS GYALÁZATOS VOT VAGY NEM?
J HOGY FÉLEK MERT A REÁL NAGYON JÖN HÁT
MEGYÜNK A VALECIÁHOZ, DEPORHOZ, REÁLHOZ
DE HÁT MA MÁR EGGY HAZAI MECCS SEM LEHET TUTI
HA NEM NYERÜNK BAJNOKSÁGOT AKKOR SZTEM A KÜLFÖLDISZTÁROKAT KI KELL RÚGNI ÉS JÖJJNEK HELYETTÜNK A FIATALOK MESSI, INIESTA, DAMIA, RODRI STB.
AMÚGY A JÓ MARIHUANNÁTÓL ROMMÁ HULVA BEÍROK A FÓRUMBA ROMÁUL
Én nem ítélkeztem a srác fölött, mindössze figyelmeztettem, hogy ne filytassa így, mert Enrique, vagy Redlions előbb moderálja, aztán szépen törli. Nézd csak meg: a srácnak van már 3! hozzászólása és máris összeveszik másokkal. Nem azzal van bajom, hogy fél, az az ő dolga (bár ilyen szépen és eredményesen évek óta nem játszott a csapat), hanem azzal, hogy mindezt olyan hangnemben teszi, ami abszolút nem idevaló.Iniesta írta:Teljes mértékben igazad van.Amit mondsz azok komoly tények.De azért mi itt hozzá vagyunk szokva, hogy senki nem tör pálcát a fiúk felett.