Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 17:02:26

Capon írta:Nő a feszültség, szoritunk a csapatnak. Lehet Barca elvonási tünet ütötte fel a fejét.
Én tegnap megnéztem a két felkészülési meccset és a ráncaim KISIMULTAK! Használjon Ön is Barcelona meccset ;)
/This time it's personal/
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.03. 17:00:23

Nő a feszültség, szoritunk a csapatnak. Lehet Barca elvonási tünet ütötte fel a fejét.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.03. 16:58:07

tavaly is megfigyeltem, hogy a nyári uborkaszezon végén, azidénykezdetet várva több konfliktus volt a fórumozók között.

Kép
mypeter
Entrenador del Barça

2007.08.03. 16:56:44

Én Oleguertől is elnézést kérek. És remélem neki sohasem kell tőlünk szurkolóktól majd elnézést kérnie :roll:
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 16:54:44

Tényleg srácok, jegeljük a témát, semmi értelme ezen összekapni.
Viccelődtünk Olegueren, nem akartunk vele senkit megbántani, és nem is éreztem, hogy ez túl ment volna valamilyen határon. Természetesen ha valakit megbántottunk, attól már több soron elnézést kértem. Ráadásul vagy egy napja már semmi "rossz" nem hagyta el senki virtuális tollát, de még mindig jönnek a felháborodott védői Presas barátunknak.
Még1x elnézést mindenkitől, akit megbántottam/tunk, nem volt cél Oleguer bárminemű megsértése, pusztán viccelődésről volt szó.
Részemről a téma lezárva.

Peace&Love :)
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.03. 16:50:21

nekem már meg sem kell szólalnom Oleguer ügyben
8-[
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.03. 16:49:55

Atyec hozzászólása nekem sem tetszet. Mire föl "küldesz el" bárkit is... De nincs semmi probléma.
Oleguert meg senki sem bántotta, szapulta, föleg nem ordenáré modon ahogy lentebb is olvastam. Hagyátok már miről beszéltek? Mintha anyázás leköpködésről lett volna szó. Mit kell ilyen nagy ügyet csinálni abból, hogy páran viccelödtek? Ugyanigy elviccel ődik az ember bárki másról még magáról is (sőőőt). Oleguernek ez legyen a leg nagyobb sértzése amit kap életében, hogy pl. szotyiárusnak tennék be. Hagyad már. Nem is értelek titeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2007.08.03. 16:50:49-kor.
Bodi
Director del Fútbol

2007.08.03. 16:49:37

Nem akarok beleszólni,de sztem lassan ejteni kéne a témát,mert napók óta megy a vita tök fölöslegesen.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.08.03. 16:47:50

Hát talán ebben:

"Ha valaki erre nem képes és ebben éli ki magát, akkor lehet más csapatnak szurkolni, más forumokra irogatni.
"
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.08.03. 16:45:54

És Atyec hsz-ében mi az ami nem kultúrált? :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.03. 16:25:20

Zozz!
Mindezt meg lehet tenni kultúrált stílusban, európai módon. Nem pedig elkergetni minket a honlapról.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.03. 16:22:13

varga tamás írta:Atyec barátunk itt van néhány napja, és kioszt mindenkit, akinek nem tetszik oleguer játéka. Attól még, h a Barcában játszik nem kell kedvelni. Pl. Mikinek nem kedvence Henry, ezt tiszteletben tartom. Nekem nem tartozik a kedvenceim közé oleguer - és akkor még finom voltam és nőies. Ebbéli véleményemet sosem rejtettem véka alá, és eztán sem fogom. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy Atyec úr arra szólít fel engem és jó pár hasonszőrűt, hogy húzzunk el innen, és irogassunk más honlapokra. Én pedig úgy gondolom, az húzzon el innen, aki ilyen stílusban ír fórumozó társairól. A vélemény szabad, azt tiszteletben kell tartani. Volt ebből fakadó vitám Mikivel is, de békére leltünk. Megtanultuk/am, hogy a személyeskedés rossz tanácsadó. Atyec: te is tanuld meg. Én nem szeretem olit, de ennek ellenére nem fogok innen elhúzni. Még ha neked ez nem is tetszik - nem különösebben érdekel a véleményed, és a felszólító hangnemed.
Tamás! Megtisztelő,h már szinte az összes hszedben szerepelek,és mostanában pozítiv szereplőként :P ,de itt nem az volt a gond,h nem kedveled,mert sokan vannak így vele,itt az a gond sokaknak,nekem is,hogy attól még nem kellene gúnyt űzni belőle,NEM A KEDVENCED,ennyi,de amikor nem csinál semmi rosszat sem,nem kellene folyton szemetet szórni rá,ahogy vki fogalmazott :roll:

Igazad van,én pl Henryt nem kedvelem,mert flegmának,lenézőnek láttam sok esetben,de nézz be a topicjába,mikor szidom ok nélkül?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
norbi_fcb
Barça C

2007.08.03. 15:06:42

Én az egész Bracát szeretem, meg a Barcának is szurkolok, nincs bajom a csapatban senkivel, de volna néhány olyan játékos akit ha leigazolnának akkor azokat nem éppen kedvelném...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.03. 15:05:25

varga tamás írta:Atyec barátunk itt van néhány napja, és kioszt mindenkit, akinek nem tetszik oleguer játéka. Attól még, h a Barcában játszik nem kell kedvelni. Pl. Mikinek nem kedvence Henry, ezt tiszteletben tartom. Nekem nem tartozik a kedvenceim közé oleguer - és akkor még finom voltam és nőies. Ebbéli véleményemet sosem rejtettem véka alá, és eztán sem fogom. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy Atyec úr arra szólít fel engem és jó pár hasonszőrűt, hogy húzzunk el innen, és irogassunk más honlapokra. Én pedig úgy gondolom, az húzzon el innen, aki ilyen stílusban ír fórumozó társairól. A vélemény szabad, azt tiszteletben kell tartani. Volt ebből fakadó vitám Mikivel is, de békére leltünk. Megtanultuk/am, hogy a személyeskedés rossz tanácsadó. Atyec: te is tanuld meg. Én nem szeretem olit, de ennek ellenére nem fogok innen elhúzni. Még ha neked ez nem is tetszik - nem különösebben érdekel a véleményed, és a felszólító hangnemed.
Csupán arra szólított fel, hogyha nem muszáj, akkor ne szapuljátok még uborka szezonban is teljesen ok nélkül, és ne csináljatok viccet belőle. Ezzel pedig úgylátom sokan egyetértenek...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.03. 15:02:21

Atyec barátunk itt van néhány napja, és kioszt mindenkit, akinek nem tetszik oleguer játéka. Attól még, h a Barcában játszik nem kell kedvelni. Pl. Mikinek nem kedvence Henry, ezt tiszteletben tartom. Nekem nem tartozik a kedvenceim közé oleguer - és akkor még finom voltam és nőies. Ebbéli véleményemet sosem rejtettem véka alá, és eztán sem fogom. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy Atyec úr arra szólít fel engem és jó pár hasonszőrűt, hogy húzzunk el innen, és irogassunk más honlapokra. Én pedig úgy gondolom, az húzzon el innen, aki ilyen stílusban ír fórumozó társairól. A vélemény szabad, azt tiszteletben kell tartani. Volt ebből fakadó vitám Mikivel is, de békére leltünk. Megtanultuk/am, hogy a személyeskedés rossz tanácsadó. Atyec: te is tanuld meg. Én nem szeretem olit, de ennek ellenére nem fogok innen elhúzni. Még ha neked ez nem is tetszik - nem különösebben érdekel a véleményed, és a felszólító hangnemed.
Atyec

2007.08.03. 14:09:14

Nagyon örülök annak a sok hozzászólásnak, amiben kiállnak Oleguer mellett.
Nem személyeskedés a célom, akinek nem inge, ne vegye magára és nem csak Oleguer kapcsán.
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.03. 12:29:00

Kire gendolsz Kedves Atyec?
Atyec

2007.08.03. 11:59:34

Nem kedvelem én sem, ha ordenáré stílusban szidnak valakit ill. gúnyt űznek belőle. És ez igaz az ellenfél ill. más csapatok játékosaira is. A jogos kritikát stílusosan is lehet mondani. Ha valaki erre nem képes és ebben éli ki magát, akkor lehet más csapatnak szurkolni, más forumokra irogatni.
Én is nagyon becsülöm a srácot és drukkolok neki. Mások is követnek el bénázásokat csak hát egy csatár malőrjéből kevesebb baj származik és könnyen felejtjük.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.08.03. 11:57:48

én leszállok róla. csak ne tegyék be a csapatba.... :wink:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.03. 11:45:26

LG írta:Engem nem zavar, h hülyéskedtek, csak az, mikor ordenáré jelzőkkel illettek, vagy pl. az anti Oleguer klubb :evil:
Tiszteletben kébe tartani, h vannak itt olyanok is, akik birják őt, mint pl. én.
Meg a tudása sem olyan rettenetes, mint ahogy irjátok itt páran, azért tulzotok rendesen. Volt amikor nagyon jol játxott pl. tavaly, vagy mikor bekerült a kezdőbe 2004ben ősszel...nem mondom, hogy fu de jo volt, de mivel Edmilson lesérült, igy Rafa felment a középpályára, és arra a poxtra nem volt más...ahhoz képes valahogy megoldotta, és bajnokok lettünk.

Egyet értek!!!
Én is nagyon kedvelem, szal le lehet szállni róla :!:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.03. 11:44:47

Akármennyire is kétballábas, a csapatért tett korábbi teljesítményét elvitatni dőreség lenne. Emlékszem a 2004/05-ös idény menetelésére, amikor a fél brigás a gyengélkedőn feküdt és Iniesta volt az egy szem cserénk, akkor Puyol mellett "igazi szikla" volt. Nem hiába akarta Aragones is behívni a válogatottba. Azóta sokat "felejtett", az tény, és a kezdő közelébe sem engedném, de azért vészmegoldásnak tökéletes, ha mindenki lesérülne. Abban viszont biztos vagyok, hogy Henry leigazolásáig R10, Puyol, Xavi, Eto'o után talán az ő nevével ellátott mezből fogyhatott a legtöbb.
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 11:40:53

grecki írta:Nem a C csapatba, hanem az Espanyol szurkolói klubba száműzünk... Ez megfelelő bünti lesz? :twisted:
Akkor inkább vájjátok ki a szivemet egy életlen műanyag kiskanállal :!: :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.03. 11:36:49

Nem a C csapatba, hanem az Espanyol szurkolói klubba száműzünk... Ez megfelelő bünti lesz? :twisted:
Lord Dragon
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.08.03. 00:34:56

Kedves Barca-drukker barátaim!

Először is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit az elmúlt napokban a gondolataimmal, viselkedésemmel megbántottam. A vicc céltáblájaként használt Oleguer Presas barátunkat indokolatlanul és dúrván megsértettem. Az általa elért eredmények vitathatatlanok, értük megdolgozott, és kemény munkával érte el őket. A csapatával elért bajnoki- és BL cím teljes jogú birtokosa, és annak kiharcolásában aktív részvételt vállalt. Semmi jogom nem volt érdemeit vitatni, esetleges gyengébb teljesítményéből viccet csinálni. Ezen tetteim teljességgel elfogadhatatlanok és minden Barcelona szurkolóhoz méltatlanok.
Ezennel kérném a megfelelő személyeket, hogy a Barcelona B csapatából ismét száműzzenek a C jelzésű válogatottba, esetleg a pályát karbantartó részlegbe. Emellett vállalom, hogy a továbbiakban avatarként Oleguer Presas képét fogom alkalmazni (természetesen az ismételten megalázó Real szerelés helyett az Őt megillető Barcelona mezben).

A fent említett vádak teljes mértékben helytállóak, a büntetéseket elfogadom, és fejet hajtva vállalom.

Továbbra is maradok legnagyobb hívük.

Tisztelettel:

Sárkány "Lord Dragon" András
Capon
Llegenda del Barça

2007.08.02. 21:51:57

Rita írta:
Mr. Master írta:http://youtube.com/watch?v=uBy62DqiqcA

Aranyos kis videó kedvencünk nagyszerű tudásáról
Hát ez rettenet vicces :) :D Az 1.nél amikor fölbukott Oleguer még Valdés is meglepődött xD.hirtelen köpni-nyelni nem tudott akárcsak Puyol....én elröhögtem volna magam Valdés helyében,és Puyol is erősebben kezdett futni..Oleguer helyében pedig elsüllyednék és felmondanék xD.kár h mi máshogy gondolkozunk Olival..
:D Az első golhoz tényleg nagyon illik az alatta futó zene
Lezárt