Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én tegnap megnéztem a két felkészülési meccset és a ráncaim KISIMULTAK! Használjon Ön is Barcelona meccsetCapon írta:Nő a feszültség, szoritunk a csapatnak. Lehet Barca elvonási tünet ütötte fel a fejét.
Tamás! Megtisztelő,h már szinte az összes hszedben szerepelek,és mostanában pozítiv szereplőkéntvarga tamás írta:Atyec barátunk itt van néhány napja, és kioszt mindenkit, akinek nem tetszik oleguer játéka. Attól még, h a Barcában játszik nem kell kedvelni. Pl. Mikinek nem kedvence Henry, ezt tiszteletben tartom. Nekem nem tartozik a kedvenceim közé oleguer - és akkor még finom voltam és nőies. Ebbéli véleményemet sosem rejtettem véka alá, és eztán sem fogom. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy Atyec úr arra szólít fel engem és jó pár hasonszőrűt, hogy húzzunk el innen, és irogassunk más honlapokra. Én pedig úgy gondolom, az húzzon el innen, aki ilyen stílusban ír fórumozó társairól. A vélemény szabad, azt tiszteletben kell tartani. Volt ebből fakadó vitám Mikivel is, de békére leltünk. Megtanultuk/am, hogy a személyeskedés rossz tanácsadó. Atyec: te is tanuld meg. Én nem szeretem olit, de ennek ellenére nem fogok innen elhúzni. Még ha neked ez nem is tetszik - nem különösebben érdekel a véleményed, és a felszólító hangnemed.
Csupán arra szólított fel, hogyha nem muszáj, akkor ne szapuljátok még uborka szezonban is teljesen ok nélkül, és ne csináljatok viccet belőle. Ezzel pedig úgylátom sokan egyetértenek...varga tamás írta:Atyec barátunk itt van néhány napja, és kioszt mindenkit, akinek nem tetszik oleguer játéka. Attól még, h a Barcában játszik nem kell kedvelni. Pl. Mikinek nem kedvence Henry, ezt tiszteletben tartom. Nekem nem tartozik a kedvenceim közé oleguer - és akkor még finom voltam és nőies. Ebbéli véleményemet sosem rejtettem véka alá, és eztán sem fogom. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy Atyec úr arra szólít fel engem és jó pár hasonszőrűt, hogy húzzunk el innen, és irogassunk más honlapokra. Én pedig úgy gondolom, az húzzon el innen, aki ilyen stílusban ír fórumozó társairól. A vélemény szabad, azt tiszteletben kell tartani. Volt ebből fakadó vitám Mikivel is, de békére leltünk. Megtanultuk/am, hogy a személyeskedés rossz tanácsadó. Atyec: te is tanuld meg. Én nem szeretem olit, de ennek ellenére nem fogok innen elhúzni. Még ha neked ez nem is tetszik - nem különösebben érdekel a véleményed, és a felszólító hangnemed.
LG írta:Engem nem zavar, h hülyéskedtek, csak az, mikor ordenáré jelzőkkel illettek, vagy pl. az anti Oleguer klubb![]()
Tiszteletben kébe tartani, h vannak itt olyanok is, akik birják őt, mint pl. én.
Meg a tudása sem olyan rettenetes, mint ahogy irjátok itt páran, azért tulzotok rendesen. Volt amikor nagyon jol játxott pl. tavaly, vagy mikor bekerült a kezdőbe 2004ben ősszel...nem mondom, hogy fu de jo volt, de mivel Edmilson lesérült, igy Rafa felment a középpályára, és arra a poxtra nem volt más...ahhoz képes valahogy megoldotta, és bajnokok lettünk.
Akkor inkább vájjátok ki a szivemet egy életlen műanyag kiskanállalgrecki írta:Nem a C csapatba, hanem az Espanyol szurkolói klubba száműzünk... Ez megfelelő bünti lesz?
Rita írta:Hát ez rettenet viccesMr. Master írta:http://youtube.com/watch?v=uBy62DqiqcA
Aranyos kis videó kedvencünk nagyszerű tudásáról![]()
Az 1.nél amikor fölbukott Oleguer még Valdés is meglepődött xD.hirtelen köpni-nyelni nem tudott akárcsak Puyol....én elröhögtem volna magam Valdés helyében,és Puyol is erősebben kezdett futni..Oleguer helyében pedig elsüllyednék és felmondanék xD.kár h mi máshogy gondolkozunk Olival..