Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Noname voltál a madridistán? Én most jöttem vissza hihetetlennoname írta:Csak melegítünkLG írta:Azért korai még ünnepelni a bajnoki cimetigaz, csak idő kérdése
De úgyis mindjárt jönnek a madridisták h ez csak egy felkészülési meccs és tartalékosak, de vita helyett:mi hasonlóan tartalékosan parádéztunk.
Csak melegítünkLG írta:Azért korai még ünnepelni a bajnoki cimetigaz, csak idő kérdése
Itt a román sport adja.Remélem a mi meccseinket is fogják...Asszem meyek olvasgatbi a madridistára.Mezner2 írta:Hol nézitek a meccset mi közvetíti?noname írta:AMúgy meg Pepet már ki kellett volna állítani.Amikor nem figyelt a bíró, egyszerűen lefejelt egy oroszt.![]()
Hol nézitek a meccset mi közvetíti?noname írta:AMúgy meg Pepet már ki kellett volna állítani.Amikor nem figyelt a bíró, egyszerűen lefejelt egy oroszt.![]()
De a Ramos az ám igen nagy játékos ám, ha ott lenne 5-0ra nyerne a Madridnoname írta:2-0
Na nézzük:játszik:Torres,Guti,Diarra,Casillas,Pepe,Metzelder,Salgado,Higuain,Soldado
Ha a támadósoruk nem is erős, de ez az egyik legerősebb védelem.Salgado helyett Ramos és máris a kezdő-védelem.
...ha ő sem akkor Huszti.varga tamás írta:A rm honlapjának mai kínálatában az alábbi szavakat olvashatjuk: szerepel, állítólag, ha nem jön, akkor esetleg, elképzelhető. Magyarán: ha ló nincs, szamár is jó. Ha Robben nem, akkor Lucho González, ha ő sem, akkor van der Vaart, ha ő sem, esetleg Quaresma. Komolyan mondom, ez már nagyon komolytalan. Egy 'királyi' gárdához felettébb méltatlan.
grecki! Ez nagyon szellemes, tetszett.grecki írta:Vigyázz mit mondasz. Itt a falnak is füle van. Mindjárt jön valamelyik madridista és kioktat, hogy a XXI. században is ők a sikeresebbek...Atesz írta:Persze, mert akkor a Real volt a sikeres csapat, most meg mi vagyunk a sikeresebbek...gajeraro írta:Régen mindenki a realba akart menni és most már senki persze lehet csak Én gondolom így de a real nem az ami régen volt nem számít nagy dolognak ha realba kell valakinek játszani!Elöbb jönnek a Barcaba mikor régen ez fordítva volt!![]()
Na meg akkor szépen játszottak, most meg mi, ezek pedig azért fontos szempontok sztem egy játékos választásánál!!!
Hééééééééé, még nincs vége a hétnekGame90 írta:Meg már úgy volt, hogy ezen a héten (asszem csütörtökön) bemutatják Robbent és Drenthét![]()
De sebaj...
Hát, ezzel nem értek egyet, aki idáig tehetség ment madridba, csak elfelejtette a tuddását(Robinho).. Szal, ott nem igazán tudnak kibontakozni a "nagy" tehetségek, és ez a reál politikájának a hibája..Bodi írta:13:10 - Amennyiben Robben nem jön össze, a Madrid Quaresmát igazolhatja le (as.com)
Én jobban örülnék,ha Robben menne oda,Quaresma sztem nagyon tehetséges játékos,Madridban lehetne belőle valami.
Quaresmát bírom, Robbent utálom.Szerencsére úgy néz ki h még mindig Robben az elsőszámú célpont é végül úgyis eladja nekik a cselzi, mert többet senki se fog érte 25 felett ajánlani.Bodi írta:13:10 - Amennyiben Robben nem jön össze, a Madrid Quaresmát igazolhatja le (as.com)
Én jobban örülnék,ha Robben menne oda,Quaresma sztem nagyon tehetséges játékos,Madridban lehetne belőle valami.