varga tamás írta:Atyec barátunk itt van néhány napja, és kioszt mindenkit, akinek nem tetszik oleguer játéka. Attól még, h a Barcában játszik nem kell kedvelni. Pl. Mikinek nem kedvence Henry, ezt tiszteletben tartom. Nekem nem tartozik a kedvenceim közé oleguer - és akkor még finom voltam és nőies. Ebbéli véleményemet sosem rejtettem véka alá, és eztán sem fogom. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy Atyec úr arra szólít fel engem és jó pár hasonszőrűt, hogy húzzunk el innen, és irogassunk más honlapokra. Én pedig úgy gondolom, az húzzon el innen, aki ilyen stílusban ír fórumozó társairól. A vélemény szabad, azt tiszteletben kell tartani. Volt ebből fakadó vitám Mikivel is, de békére leltünk. Megtanultuk/am, hogy a személyeskedés rossz tanácsadó. Atyec: te is tanuld meg. Én nem szeretem olit, de ennek ellenére nem fogok innen elhúzni. Még ha neked ez nem is tetszik - nem különösebben érdekel a véleményed, és a felszólító hangnemed.
Tamás! Megtisztelő,h már szinte az összes hszedben szerepelek,és mostanában pozítiv szereplőként

,de itt nem az volt a gond,h nem kedveled,mert sokan vannak így vele,itt az a gond sokaknak,nekem is,hogy attól még nem kellene gúnyt űzni belőle,NEM A KEDVENCED,ennyi,de amikor nem csinál semmi rosszat sem,nem kellene folyton szemetet szórni rá,ahogy vki fogalmazott
Igazad van,én pl Henryt nem kedvelem,mert flegmának,lenézőnek láttam sok esetben,de nézz be a topicjába,mikor szidom ok nélkül?